Liza, a rókatündér

Liza, a rókatündér

2015.02.28 tuskólédi

Érdekes forgatókönyv, gyönyörű meseszerű világ. Balsai Móni nagyon jól játszotta a szerepét. Egyszerűen nem lehet nem nevetni ezen a filmen. A zene zseniális, alig várom hogy újra láthassam.

2015.08.31 Stiff

Rég vártam már valamit ennyire, mint ezt a magyar filmet. Tetszett az előzetes; kicsit abszurd, szürreális, romantikus, de nem a cukormázas értelemben. És végre magyar! Nekem nagyon tetszett!

2020.02.21 Filmrajongó

Liza a rókatündér

És még azt mondják, hogy a magyarok nem tudnak jó filmet készíteni. Nekem nagyon tetszett a film. A zenéje pedig, egyszerűen fantasztikus, és fülbemászó Hálás köszönet (Eric Sumonak) Tövisházi Ambrusak és mindazoknak, akik közreműködtek.

2018.03.31 levandel

A filmet először a közepétől láttam, véletlenül kapcsoltunk egy tévécsatornára, ahol ezt közvetítették. Alig vártam, hogy elejétől láthassam. Aztán még egyszer és még egyszer.

2016.01.12 coon

Jópofa, szellemes, vicces film, nagyon ügyesen megkomponált képi világgal, és egy meglehetősen logikátlan forgatókönyvvel. A filmmel kapcsolatban ugyanakkor nem értettem miért menekül bele a 70es évekbe a modern korból, itt is nyugodtan játszódhatott... Több

2015.12.02 jamez

Zseniális film. Tágra nyitott szemmel néztem végig. Fantasztikus retrós képi világ és hangulat. Nyilván megosztja az embereket. Ez nem egy tingli-tangli amcsi film, ehhez fel kell nőni. :)

2015.03.08 amadeus3

Nagyon jó film! sikeresen keveri a reálist a szürreálissal, a humort az érzelmességgel, a történet szálai összekuszálódnak, majd okosan rendeződnek, a meseszerűség a valóságost szolgálja, de a valóságos meseszerű. Humora néha riasztó, de nem morbid, ... Több