Liza, a rókatündér

Liza, a rókatündér

2015.06.30 bigi

Látom is a magyar filmgyártásban a fejlődést, de sajnos ez egy rettenetes élményt volt számomra. Egy alapvetően jó sztorit sikerült olyan vontatottan és unalmasan megvalósítani, hogy már minden pillanatban az órámat néztem. A Magyar filmekre jellemző üresjáratok rontják el az egész filmet.

2018.05.16 kisssjanka

Volt egy olyan helytálló megérzésem hogy ezt a filmet lehet, hogy nekem nem kéne megnéznem. De a kíváncsiság hajtott és gondoltam adok neki egy esélyt. Kár volt. Amennyire akart egyedi és különleges lenni a film annyira lett gagyi és értékelhetetlen, sőt néha gusztustalan.

2016.09.17 krazucsi

Rengeteg barátom ajánlotta, hogy nézzem meg a filmet és valóban nem csalódtam benne, jól szórakoztam. A magyar filmek körében újszerűnek, egyedinek számít, nemigen láttam még hasonló hangulatú és stílusú filmet.

2015.08.14 Imádom Nagy Antalt

Hazánk újabb gyöngyszemmel rukkolt elő. Már a film előzetese is arról árulkodott, hogy egy nem mindennapi mű kerül a kínálatra, és a hosszabb verzióból kiderült: egy jellegzetes, jól átgondolt, agypihentetően szellemes, hiánypótló és bizarr romantiku... Több

2017.01.08 des.tiny59

Megint egy gyenge magyar film... Ez kellemetlenül érintett, vártam valamiféle felfelé ívelést a filmtől de nem jött. Ennyire filmet elrontani még nem láttam. Szinte szó szerint mondhatom, hogy nézhetetlen össze-visszaság lett az egész. Én legalábbis semmi eredetit nem véltem felfedezni benne.

2015.05.08 Helgus

Szenzációs volt! Ebben volt minden., Humor, művészet, szerelem, krimi, fantázia, spiritualitás, izgalom, meghatottság, minden, ami egy jó filmhez kell. Most már várni fogom ennek a fiatal rendezőnek a többi filmjét. A zene pedig kiváló volt hozzá!

2016.01.24 kórica

Bocsi, de a képi világ erősen Wes Anderson munkásságát, a sztori különlegessége pedig az Amelie csodálatos életét juttatja eszembe, és ezzel nem vagyok egyedül. Emellett teljesen jó.

2016.02.08 RobThe10

Amikor neki kezdtem, nem tudtam hogy magyar film.. Az HBO-n kaptam el és nem bántam meg... Egyre több a jó magyar film, na meg a sorozat is. Tetszett ez a story, és a megvalósítás is jó volt!

2015.05.19 Sz.N.K.N

Eredeti igazán üdítő történet némi fekete humorral. A poénok könnyedek és nagyon ülnek. Szuperül össze van rakva a film, gratulálok a készítőknek. A színészekkel maximálisan elégedett vagyok, főleg hogy többnyire ritkán látott arcok. A japán énekes s... Több

2016.09.30 krajcsie

Egészen különös hangulatú magyar film, nem sok hasonló láttam eddig. Kimondottan tetszett a film alapötlete, valamint annak kidolgozása, a színészi játék, operatőri munka, vágás, valamint a film zenéje. Ajánlom mindenkinek.

2015.03.22 Vibozsofi

Kreatív, színes, igazi könnyed, jó kis magyar film. Szürreális mese, fekete komédia :-) Jók a rejtjeleznetek és az apró részletekre is figyelmet szenteltek.

2016.04.20 Hektor6

Valóban az utóbbi évek egyik legkreatívabb magyar alkotása. Bár nekem annyira nem jött be az a sok mesterkélt kaja, amiket kitaláltak a készítők. Ott picit erőltetett lett és túlzás volt, de ettől függetlenül egy nagyon érdekes világot épített fel és nagyon érdekes a cselekménye is .

2015.02.24 evaka3355

Érdekes film volt, bár nekem kicsit gagyi. Voltak benne nagyon jó jelenetek is.

2024.01.21 I3rYcE Nézhetetlen

Nézhetetlen

Az első öt percben egy kérdés tevődött fel bennem. Mi ez? Borzasztó.