Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
65%
Filmadatlap
 
18
Szereplők
11
Vélemények
7
Képek
Videók
LOL
 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

legújabb vélemény

Miley miatt néztem meg csak de nem volt sok értelme. Unalmas, sémás és karakterfejlődés nulla. Tipikus csöpögős tinifilm. Van ennél jobb ha ilyen stílusú filmre van kedve az embernek. Nem ajánlom sajnos.

 
Lamboh   2017. 10. 10.

Ezt se tudom minek néztem meg :D Unalmas, érdektelen és fárasztó. A tizenéves lányokat talán megfogja, de engem semmiképpen sem.


 
authorgirlll   2017. 12. 30.

Érdekes egy film volt. Nem volt kiemelkedő de csajos estékhez pont megfelelő. Néha nyálas és erőltetett volt és ott kikapcsoltam volna, néha nevettem, néha nem érdekelt. Átlagos film egy átlagos tini lányról akinek igazából köze nincs a valósághoz.

 
Macskínó   2016. 10. 10.

Nem egy nagy volumenű film, ami már a címből is kiderül. Egyszerű kis esős délutánra való csajos film egy kamasz lányról és az iskolás évek megpróbáltatásáról. Némi románccal és utazással megspékelve.

 
cinderella   2017. 03. 26.

Nem mondanám se drámának, se vígjátéknak, igazi tini film. Nagyon nem szól semmiről, de azt jól kihúzzák, a vége is elég érdekes, mert tulajdonképpen nem történik ott se semmi, csak hirtelen mindenki nagyon boldog. Gimiseknek ajánlott megnézni.

 
Helgus   2015. 05. 08.

Szerintem az eredeti nagyon jó volt ez már csak az amerikaiak hülyesége hogy ők akarnak mindenből jobbat csinálni ezt egyszer megcsinálták nagyon jó volt de másodjára mer nem lesz az, persze ezt csak az tudja aki látta az eredetit.

 
Hektor6 Nézhetetlen  2016. 04. 29.

Hát a film körülbelül nem is szól semmiről, de a legviccesebb az, hogy a film címe: LOL. Mármint a főszereplő neve Lola, de mivel „mindenki” Lol-nak szólítja, ezért a film címe ez lett. De valójában alig szólítja valaki így, én állandóan Lolára emlékszem, szóval ez így egy kicsit vicces :D

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.