Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
HETEDIK   2019. 12. 30.

legújabb vélemény

David Spade gyenge komikus, ez látszott már jóbarátja, a zseniális Chris Farley mellett is, de két közös filmükben egész jól kiegészítették egymást. A pufók legenda tragikusan korai halála után viszont már egyedül kellett volna maradandót alkotnia, amihez az ő képességei bizony finoman szólva is harmatosak. Marceau engem meg minden filmjében irritál és olyan különösen bomba nőnek sem mondanám, elől deszka hátul léc, a huszas éveiben járó Jennifer Connelly milliószor szebb volt mint Sophie bármikor is, de ezt csak úgy megjegyzem, mert sokan szinte szex szimbólumként tekintenek rá. A kutya elvitte a showt, ami sokat elárul a filmről...

 
Thor   2017. 11. 06.

Sophie Marceau alakításán kívül sajnos semmilyen értékesebb mozzanatot nem tudok kiemelni a filmből. Látszik, hogy a csaj egyszerűen bármit el tud játszani, még az ilyen nevetségesen egysíkú karakterekbe is életet tud vinni. Na, őmiatta érdemes megnézni.

David Spade
Sophie Marceau
Sophie Marceau
David Spade
David Spade
Jon Lovitz
David Spade
David Spade
Sophie Marceau
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.