Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
12
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
Turon   2018. 07. 03.

legújabb vélemény

A film története nem valami eredeti, így nem tartogat túl sok izgalmat. Viszont ez nem is az izgalomról szól, hanem arról, hogy kedvenc sztárjaink szórakoztassanak minket. Hopkins filmje könnyen emészthető, nincs benne semmi új, de nem is várunk semm... több»

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Nagyon érzelmes vígjáték Brosnan-tól szokatlan módon. Emma Thompson hazai pályán bizonyíthatja, hogy korosztálya egyik legjobbja ebben a kategóriában.


 
Berto49   2017. 04. 22.

„Szódával elmegy” blödli, csak Emma Thompson miatt, akit egyre inkább megkedvelek, mert annyira természetesen viselkedik, nem lehet látni rajta, hogy szerepet játszik. Nem úgy, mint Pierce Brosnan, a vészesen öregedő bájgúnár, őt még fiatalon is utál... több»

 
ANdraS   2015. 02. 19.

Nem rosz ez a vígjáték! Pici visszapillantás a 80. illetve 90. évekbe, amikor ez a humor volt divatban - kissé lökött de aranyos karakterek, bolondos sztori, jó színészek.

 
szd91   2015. 07. 26.

Pierce Brosnan utóbbi évekbeli filmjeit nézve kicsit kétkedve ültem le megnézni, de kellemeset csalódtam. Egy nagyon nagyon vicces, romantikus, ökörködő vígjáték lett. A sztori izgalmas, pörgős, jól összerakott, a színészi alakítások ehhez csak hozzáadnak.

 
drsolomon   2015. 06. 30.

Jól felépített, humoros és romantikus történet. A sok negatív kritika ellenére nekem tetszett. Tökéletesen összehangolt, kiváló párost alakított a két színész.

 
fagitta   2015. 08. 24.

Mindkét színészt nagyon szeretem, de egy filmben még nem láttam őket. Nem okoztak együtt sem csalódást, összeillő párt alkottak. Humoros, aranyos film.

A film összbevétele 4 788 717 dollár volt (imdb.com).

 

Az egyik jelenetben Pierce Brosnan karaktere azt mondja, hogy: "nem mi vagyunk a rózsaszín párduc." Ez egy utalás A Rózsaszín Párduc (1963) című filmre, melynek története nagyban hasonlít a Százkarátos szereleméhez.

(ps)
 

A francia reptéren a London Heathrow repülőtér hibásan "London Heatrow" alakban került kiírásra.

(ps)
 

Az egyik jelenetben látni, hogy a főszereplők a hotelszobában hagyták az útleveleket és a kreditkártyát. Nem sokkal ez után gond nélkül sikerül bejelentkezniük egy másik hotelba.

(ps)
 

Amikor Kate új francia szerelmével szeli a habokat, a hajón nem a francia, hanem a belga zászló látható.

(ps)
 

A filmben jó pár utalást helyeztek el az alkotók James Bondra. Pierce Brosnan karaktere például rázva, és nem keverve issza a vodka martinit.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.