Érdekes ötlet, hogy az agykapacitás hatékonyságának a növelésével anyagot, energiát tudunk (majd) mozgatni, átalakítani. Gondolatébresztő, ütős, zseniális. Gondolatébresztő, ütős, zseniális. Remek körítés, remek színészek: ötcsillagos film.
Az előzetes nagyon tetszett, de magától a filmtől sokkal többet vártam. Eléggé csalódás volt. :( Fárasztó, bugyuta sci-fi lett, Luc Besson és Johannson is többet érdemelt volna ettől. Kár érte.
Gyenge, nagyon gyenge, és örömmel látom hogy az előttem szólók is hasonlóan látják. Ez a film egy akkora bullshit, hogy párját ritkítja, senkinek sem tudom ajánlani. Simán kihagyható!
Csak egy egyszerű akciófilmre számítottam, ehhez képest a készítők gyógyszere elgurult és olyan dolgok történnek, hogy csak pislogtam. Elég meredek film lett, de határozottan szórakoztató.
Hogy egy haveromat idézzem: "Lucy annyira okos lett, hogy a végén pendrive lett belőle" Eleinte jót nevettem ezen a mondaton, de a filmet végignézve már nem is annyira vicces... Sokkal többet vártam Bessontól. Akciókban gazdag, de a történet meg úgy az egész rémesen gyenge lett. Kár érte.
Érdekes film volt. A történet nagyon jó volt és izgalmas. A szereplők is jól alakították a szerepüket. Viszont az nem tetszett annyira ahová a film a végére eljutott. Ha nem mennek bele ilyen mélységekig ebbe a gondolatba akkor szerintem sokkal jobb lett volna.
Az elejétől fogva nagyon tetszett, magamban gondolkodtam hova tud még fajulni, mit tud még kihozni az egészből. De a vége nem tetszett! Túlzás volt, valami jobb befejezést vártam.
Moziba láttam és nagyon érdekes volt... Érdekes, hogy ennyire képes az emberi agy... És egy átlagos lányból hirtelen a világmindenség lesz.. Érdemes megnézni, nagyon jó!
Úristen, talán életem egyik legélvezhetetlenebb filmje, szörnyű volt. Egyáltalán nem átgondolt, semmi izgalom nem volt benne, ez egy nagyon buta film. Konkrétan percenként röhögtem föl, hogy: te jó éj, ezt komolyan gondolták? Ha már csúcselme, akkor a csúcshatás című filmet ajánlanám, ezt soha senkinek.
Micsoda film! Luc Besson megint hatalmasat alkotott. Nekem még Scarlet Johannson faképe is elment egynek, mert a történet zseniális, remek megoldással és zenével. Kiváló befejezés és jó bevezetés.
Nagyon érdekes film, megmozgatta nagyon a fantáziámat, s valóban ilyen lehet, ha az ember elkezdi használni az agyának a nagyobb %-át