Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
44%

MacGyver (2016-2021)

MacGyver
Filmadatlap
 
106
Szereplők
8
Vélemények
250
Képek
1
Videók

Galéria (250)

George Eads
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till

Videók (1)

 
ifjJanóGyörgy   2020. 11. 03.

legújabb vélemény

0
Kellemes csalódás

Emlékszem, amikor az első előzetest megláttam, majdnem sírva fakadtam a csalódottságtól, látván azt, amit gyermekkorom szuperhőséből csináltak, és ott, a helyszínen el is temettem az egészet. Nem figyeltem a kapcsolatos híreket, és ahányszor csak eszembe jutott, fintorogtam. Ez év elején aztán elővettem, úgy utánam a vízözön-szerűen, és értetlenül bámultam, hogy ez jó. Beleadott a nosztalgiába, és újított. Izgalmas lett és humoros, és az sem lett a hátránya, hogy a mai modern korban játszódik, ahogy az sem, hogy egy teljes csapatot vonultat fel. Méltó utódnak tartom. Lehet, ez a sorozat olyan a mai fiataloknak, mint anno az eredeti volt nekem. Nem lett volna szabad leírnom, és csak ajánlani tudom mindenkinek megnézésre, és azoknak, akiknek nem tetszett, szerintem megérdemel még egy esélyt.

 
Bazzzsi   2018. 07. 19.

a nap véleménye

1
Gyerekkorunk halvány árnyékai

Hazánkban a kilencvenes években futó MacGyver Richard Dean Andersonnal egy áttörő sorozat volt. Karakteres főszereplővel, amelyhez egy izgalmas történet társult. Hét évadon keresztül futott, ez jól mutatja a sikerét. Igazi örök-mozgó gyerekként imádt... teljes kritika»

 
indingo   2018. 08. 04.

0

Eléggé feledhető sorozat. A története helyenként erőltetett és ami a fő probléma vele, hogy túl XXI. századi az egész és elveszett a varázsa.

 
Lonka   2018. 08. 29.

0

Ha nincs más elmegy, de az elődje sokkal kifinomultabb volt. Az alapsztori azonos, de valahogy vagy már a 21. században nem működik vagy egyszerűen rossz a kivitelezés.

 
Timcsi   2019. 03. 30.

0

Kár volt leporolni a történetet. Egyszerűen silány a sorozat. Semmi meglepő sincs benne.

 
Bendegúz   2018. 10. 12.

0

Nope, nope, nope, nope... Ennyire ostoba sorozatot nagyon rég nem láttam már. Az eredeti MacGyver nyomába sem ér, az a fajta műsor ez, amit nézel, de neked kínos. Facepalm!

 
nero   2016. 09. 30.

0

A MacGyveren nőttem fel, ezt muszáj elmondanom elöljáróban. Már a reboot ötlete sem tetszett, de a végeredmény meg aztán végképp. Siralmas porba tiprása ez egy ikonikus karakternek. RIP!

 

Az első évad 18. része egy speciális változat, amelyben a Hawaii Five-0 sorozat szereplői feltűnnek.

(indingo )
 

A sorozat a 1985 és 1992 között nagy sikerrel futó azonos című sorozat remake-je.

(indingo )