Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
34
Filmadatlap
 
75
Szereplők
6
Vélemények
150
Képek
Videók
 
Bazzzsi   2018. 07. 19.
Gyerekkorunk halvány árnyékai

Hazánkban a kilencvenes években futó MacGyver Richard Dean Andersonnal egy áttörő sorozat volt. Karakteres főszereplővel, amelyhez egy izgalmas történet társult. Hét évadon keresztül futott, ez jól mutatja a sikerét. Igazi örök-mozgó gyerekként imádtam az epizódjait, sokszor kedvet is kaptam egy-egy kísérlet végrehajtásához. Mint ahogy manapság divat mindent leporolni és újra forgatni a készítők ezen sorozat XXI. századi verzióját is elkészítették. A 2016-os sorozat az eredeti verzió nyomába se ér. Eleve arra se kaptunk választ, hogy most ki is ez a MacGyver. Az eredeti gyereke vagy fiatalkori önmagát mutatja be, de akkor nagyon nem stimmel az idő. Vagy teljesen független az egésztől és csi... több»

 
indingo   2018. 08. 04.

Eléggé feledhető sorozat. A története helyenként erőltetett és ami a fő probléma vele, hogy túl XXI. századi az egész és elveszett a varázsa.


 
Lonka   2018. 08. 29.

Ha nincs más elmegy, de az elődje sokkal kifinomultabb volt. Az alapsztori azonos, de valahogy vagy már a 21. században nem működik vagy egyszerűen rossz a kivitelezés.

 
nero   2016. 09. 30.

A MacGyveren nőttem fel, ezt muszáj elmondanom elöljáróban. Már a reboot ötlete sem tetszett, de a végeredmény meg aztán végképp. Siralmas porba tiprása ez egy ikonikus karakternek. RIP!

 
MiAzAki   2016. 09. 27.

Az eredeti MacGyver mellett ez egy paródia. Okés, lehet változtatni, de komolyan, olyan ez, mintha vígjátéknak szánták volna, csak nem is vicces igazából. Szegény főszereplő srácot sajnálom, az ő karrierje jó eséllyel itt ér véget. A sorozat pedig az első évaddal.

George Eads
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till
 
Sokat gondolkodtam rajta, hogy vajon van-e olyan réteg, akinek tudnám ajánlani és végül is van. A 10-16 éves korosztály talán tudja élvezni még ezt a stílust, akiknek még a lelki fejlődésük bezavarná normális akció- vagy kalandfilm. Más korosztálynak a megtekintését szigorúan nem ajánlom. De tényleg! Ne kövesd el azt a hibát, hogy néhány órát kidobsz az életedből, mint én! több»
 

Az első évad 18. része egy speciális változat, amelyben a Hawaii Five-0 sorozat szereplői feltűnnek.

(indingo )
 

A sorozat a 1985 és 1992 között nagy sikerrel futó azonos című sorozat remake-je.

(indingo )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.