Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
NA

Madeleine

(Madeleine)
 
pepetherock  2017. 01. 17. 14:22

Nem vártam sokat ettől a fimtől, mive gyakorlatilag semmit sem lehetett találni róla az interneten, azonban nem bántam meg, hogy végigültem. Nyilván nem lesz egy közöségkedvenc, azonban a nyitottabb mozinézők számára nyújthat néhány izgalmas pillanatot. Üde színfolt a sok amerikai szuperprodukció között.

 
luba323  2017. 01. 16. 12:51

Se a rendezőt, se a színészeket nem ismertem, azonban kellemesen csalódtam bennük! A filmben keverednek a különfélte műfajok. Olyanoknak tudom ajánlani, akik nyitottak az elvontabb témákra is. Sok érdekes kérdést boncolgat a film. A filmzene is nagyon találó lett, jól aláfesti a történéseket.

 
Gríz  2017. 01. 15. 20:08

Amikor beültem a filmre, azt hittem, hogy valami romantikus kis történetet fogok látni, de aztán jött néhány komoly fordulat, és a film gyorsan irányt váltott. Valódi dráma, feszültség és titkok tömkelege vár a nézőre. Az azonban furcsa, hogy egy ismert színészt sem látni a filmben, bár egyikükre sem lehet panaszkodni.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.