Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA

Manta Ray (2018)

Kraben rahu
Filmadatlap
 
10
Szereplők
2
Vélemények
5
Képek
2
Videók
Manta Ray
 
Henk   2019. 05. 03.

Nem én szeretnék lenni az, aki teljesen alul értékeli ezt a filmet, de az én ízlésvilágomtól egyszerűen túlságosan távolra esik. Úgy éreztem, a történet nem igazán tart bárhová is, így bármikor is szakadna vége a cselekménynek, ugyanazt a hiányérzetet hagyná bennem, mint a valódi befejezés.

 
luba323   2019. 05. 02.

Hm, nekem egy kicsit talán túlságosan abszurd is volt ez a film, de ezzel még meg tudtam birkózni. Hanem viszont az alakítások nekem egy cseppet sem jöttek be, valahogy túlságosan is teátrálisra sikeredtek. Ennek ellenére nálam a képi világa és a hangulat végül teljesen ki tudott engesztelni, így még mindig egy korrekt moziélmény maradt a Manta Ray.

 
A milliárd dolláros lélektelen filmfranchise-ok és gyorsfagyasztott remake-ek korszakában talán nagyobb szükségünk van az ilyen tiszta, őszinte alkotásokra, mint valaha. Phuttiphong Aroonpheng nevét pedig, bár nem könnyű, érdemes megjegyezni. Ennek a rendezőnek mondanivalója van. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.