Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
65%
Filmadatlap
 
31
Szereplők
4
Vélemények
18
Képek
3
Videók
Martin Eden
 
jeno   2020. 07. 30.

legújabb vélemény

Nem tudom, hogy az előttem szóló olvasta-e a könyvet, de ha egy valamit el lehet mondani a filmről, az az, hogy igencsak elrugaszkodott Jack London regényétől. Ettől még jó film, de hű adaptációnak semmiképpen nem nevezném.

 
nero   2019. 10. 29.

Meglepően eredeti és jól összerakott film, ami nagyon hű az alapanyagához, de hozzá is tud tenni. Várakozások nélkül ültem le elé, de kellemes meglepetést okozott.


 
miki   2020. 05. 31.

Korrekt olasz dráma, ami könnyen lecsúszik, de igazából komolyabb nyomot sem hagy. Egyszer nézhető, de leginkább tényleg azoknak ajánlott, akik olvasták az eredetit.

 
neyto   2019. 10. 19.

Erős üzenet, precíz rendezés és operatőri munka és Luca Marinelli erős alakítása, így tudnám összefoglalni a Martin Edent. Komolyabb hibák nélküli, közepesnél egy kicsit erősebb filmdráma, ami 4-es értékelést jelent a részemről.

A film összbevétele 2 813 624 dollár volt (imdb.com).

 

Luca Marinelli a Velencei Filmfesztiválon elnyerte a legjobb színésznek járó díjat (Volpi Cup).

(hp )
 

A Martin Eden Jack London 1909-ben megjelent azonos című regényének adaptációja.

(hp )
 

A Martin Eden forgatása 2018. májusában és júniusában zajlott Nápolyban, Olaszországban.

(hp )
 

A film világpremierje 2019. szeptember 2-án volt a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol versenyben volt a fesztivál fődíjáért, az Arany Oroszlánért. A premiert követően az alkotást a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon is bemutatták.

(hp )
 

A film nagyszerű kritikai fogadtatásban részesült. A Martin Eden jelenleg 80 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2020. február).

(hp )
 
A film nagy erőssége, hogy Jack London több mint százéves regényét úgy adaptálja, hogy – sajnos – aktuálisnak érezzük. több»
 
Fordulatos, hiteles történet, jó karakterek, konfliktus, dráma és szenvedély. A kétórás film magával sodorja a nézőt, hat az érzelmekre, a gondolatokra, kikapcsol és színvonalasan szórakoztat több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.