Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
70

Két királynő (2018)

Mary Queen of Scots
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
81
Képek
13
Videók

Vélemények: Két királynő (2018)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
lakilúk   2019. 01. 28.

Lehetett volna A két királynő egy okos politikai thriller, de helyette egy habkönnyű 'drámát' készítettek az alkotók Hollywood talán két legnagyobb ígéretével a főbb szerepekben. Azt kell mondanom, hogy a koncepcióval ellentétben a kivitelezés egyáltalán nem győzött meg. Számomra ez a film az év első csalódása, amitől sokkal többet vártam. Hiába tehát a két remek főszereplő, Ronan és Robbie, nálam ez most csak egy közepes értékelést ért.

 
Papax   2019. 02. 10.
Egy tv játéknak elmenne.

Bevallom őszintén sokkal többre számítottam. Igazából a két szinésznő érdekes. Az egész mozi inkább egy színházi darabra, vagy tv filmre emlékeztet. A történelmi hűség pedig igen-igen kérdéses.


 
SunnyM   2019. 01. 30.

Nem tagadom, nekem egy kicsit unalmas volt, szerintem eléggé szűk közönségréteget sikerült belőniök a készítőknek, bár a hangulata nagyon jó. Szerintem egyszer érdemes megnézni, de az biztos, hogy hangulat kell hozzá. Nálam ez sajnos nem volt meg.

 
DJluki   2019. 01. 26.

A legjobb, amit mondani tudok rá, hogy ambiciózus, de ehhez nem sok extra értéket tud felsorakoztatni. Az előttem szólóval egyetértésben én is leginkább a két színésznőt tudnám kiemelni, de a bárgyú forgatókönyv azért nem igazán segítette egyikük munkáját sem. Mindenesetre ők ketten azok, akik emelik a színvonalat, és a három csillag helyett a gyengébbecske 4-re értékelem a filmet.

 
pav   2019. 01. 24.

Nagyon erős feminim karakterekkel operál a film, és ezt nem is tudnám elvitatni, ebből kifolyólag egy erős társadalmi mondanivalót vélek kihallani a történetvezetésből. A történelmi hitelességét azonban fenntartásokkal voltam kénytelen fogadni. Nem mintha ne lennének reális alapjai a cselekménynek, de szerintem, nehéz így nézni a produkciót. Minden esetre még így is nagyon színvonalas alkotásra sikeredett a Két királynő, részemről jár érte a négy csillag.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.