Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
35

Másnaposok Viadala (2014)

The Hungover Games
Filmadatlap
 
20
Szereplők
9
Vélemények
29
Képek
1
Videók
 
Di Canio   2019. 12. 28.

legújabb vélemény

Hát ez tényleg elég értelmetlen film, van egy-két jobb pillanat benne azért.

 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

Csodálkozok, hogy ilyen filmet egyáltalán jegyeznek. Egy szóval gusztustalan egy iszonyatos alacsony költségvetésű rettenetes forgatókönyvű talán paródia.


 
dulkap   2015. 09. 02.

Az elmúlt évek rossz tapasztalatai ellenére még mindig bízom, hogy készülhet még jó paródia. A Seltzer-Fiedberg párosról még rég lemondtam, bár 10 perc esélyt mindig kapnak. Reméltem, hogy Stolberg nem a gusztustalanságra helyezi a hangsúlyt. Nyilván voltak benne különböző testnedvek, de nem annyi, mint az említett párosnál. De nem is ezek miatt rossz a film, szimplán csak humortalan. Még csak el sem mosolyodtam rajta, annyira semmilyen. Kár, hogy még mindig nem jött vissza a paródia, mint élvezhető műfaj.

 
VFTS   2016. 08. 02.

Sokat nem várhatunk egy olyan filmtől, ami több filmet akar kiparodizálni, amik közül az egyik ráadásul vígjáték. Egy két poéntól eltekintve semmi maradandót nem nyújt ez a film.

 
july   2015. 05. 08.

Kevés az olyan film, aminek az összes része egyaránt élvezhető és nem vesz nagy fordulatot, sem rosszabb, sem jobb irányba. Nagyon jó vígjátéknak tartom, nem tudom őket megunni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.