Melankólia

Melancholia

2018.03.13 hackerjulcsi

Teljesen melankólikus lettem ettől. Micsoda ellentétek. A lét értelmetlensége, a mindent beárnyaló melankólikus érzések. Nagyon Halott Ophélia az egész.

2020.10.02 belavagyok

A depressziót régen melankólián hívták és tényleg ez a film elég depresszív. A története, az alapelgondolással szerintem érdekes, hogy miként reagálna az ember egy ilyen helyzetben.

2019.03.26 De Matt

majdnem jó...

Ez a film olyan volt, mint egy beteljesületlen szerelem. Jót ígért. Az alapötlet kitűnő volt, a színészek pedig jók, de valahogy szétesett az egész, vagy inkább nem állt össze. Egy kicsit az volt az érzésem a végén, hogy „minek is kellett?”

2015.04.20 Zsceeeka

Legnagyobb igyekezetem ellenére is háromszori nekifutásra is elaludtam a végét, a melankólikus hangulat valóban elkapja az embert. Engem zavart a rángatott kamera, ezektől eltekintve a történet jól ki- és letalált, ajánlom, de nem mindenkinek való.

2015.09.29 Loborg

Egyedi hangvételű és atmoszférájú filmalkotás ez , ami viszont nem megleő a rendező személyét nézve . Vontatott kissé és a kameramozgás néhol zavaró, de egyénként tetszett.

2015.05.01 dps

Hogy - szerintem - miért lett rossz film, az a film Útjában keresendő. Trier újabban Tarkovszkij filmes eszközeihez nyúl (legalábbis próbál, de meglehetősen ötlettelenül). Nem csak az Áldozathozatalt villantja fel, hanem pl. a Tükröt is, de főként a ... Több

2017.10.21 bbozsi

Az elején rendkívül fárasztó volt nézni az indokolatlannak tűnő szenvedést, fikarcnyi együttérzést sem tudott kelteni a nő bennem. Aztán ahogy haladtunk előre a gyönyörűen megkomponált, sokrétű, így szükségképpen nem tökéletesen konzisztens metaforák... Több

2017.08.11 jake_green

Lars von Trier .... alapmű, egyszerűen nem tud unalmas vagy rossz filmet csinálni. Mindig bámulatos ahogy a saját szemüvegén keresztül láthatjuk a világot és az emberi drámákat! 10/10! Kötelező darab!

2016.10.13 Hablaty

Nem igazán tudott lekötni. Dögunalom az egész, szenvednek benne, de nagyon. Nem tetszett.

2015.10.08 Tomi

Szerintem egy nagyon unalmas film volt. Az elején a zene az őrültbe kergetett (nem csak ott). A szereplőkkel nem volt probléma ők jók voltak viszont részemről csak ennyi jót tudok mondani róla. Meg talán egy kicsit hosszú is volt főleg a lassú tempójával. Tény hogy nem való mindenkinek és mint kiderült nekem nem.

2015.08.21 Dracule

Való igaz, hogy láttam már sokkal jobb filmet is. Az is igaz, hogy erősen csak meg akar venni minket a látvánnyal. Fel van turbózva mindennel, de a történet nem üt akkorát-amekkorát kéne. Azonban egynek bőven szórakoztató volt.

2016.06.25 punktum

A cím nagyon találó valóban nagyon melankolikus a film, nagyon jót lehet rajta aludni. Eléggé unalmas.

2015.07.27 Bekmeli

Egyedülálló a sztorija, monumentális, érdekfeszítő film. Valóban látványos film. Összetett, egyszerre talán kicsit sok is. Érdemes többször megnézni, hogy minden részletre oda tudjunk figyelni

2015.04.24 sullerb1022

Szép film, bár többször meg kell nézni ahhoz, hogy teljesen összeálljanak az események. Az események lassúak, lassan bontakozik ki a cselekménye, a hangulata pedig melankólikus (:)), de ettől függetlenül tetszett.