Az Élősködők után nem volt kérdés, hogy ezt is megnézem majd, bár Joon Ho eme rendezése nekem egy kevésbé jött be, de azt meg kell hagnyi, hogy még így is irtó erős sztorit és mondani valót tett le az asztalra.
A Mafabos nyereményjegyeket erre a filmre használtam fel, itt is köszönöm. Én olvastam a könyvet, de azt nem nézve szerintem egy egész jó, egynek elmegy film. Én szeretem a hosszú filmeket, ha ez indokolt, de itt nem éreztem annak. Sajnálom, hogy töb... Több
Érdekes film volt. A könyv tetszett, de a filmben nem jött annyira át a sztori. Kicsikét Mark Ruffalo karaktere is gyengére sikerült, pedig a könyvben jól megírták.
Én szeretem a nehéz filmeket, de ez egy katasztrófa volt. Értem, hogy szatíra meg minden, de egy kínzással felért, a legvégét már meg se néztem, pedig ilyet nem szoktam csinálni. Lett volna benne potenciál, de valami szerintem nagyon elcsúszott.
A film helyenként vicces, de még így sem az a tipikus vígjáték. Valami fura ötvözete a fekete és a groteszk humornak. Egyszóval vicces. De mégsem ez a legjobb oldala a filmnek. Maga a felvetés, hogy egy idegen bolygón klónozzák Mickey-t, már megér egy misét. Nekem nagyon tetszett a film, és szerintem nézzétek meg!