Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Az űrsepregetők (2021)

Seungriho
Filmadatlap
 
23
Szereplők
7
Vélemények
25
Képek
2
Videók

Galéria (25)

Joong-ki Song
Tae Ri Kim
Tae Ri Kim
Seon-kyu Jin
Joong-ki Song
Tae Ri Kim
Seon-kyu Jin
Ye-Rin Park
Tae Ri Kim
Joong-ki Song
Tae Ri Kim
Seon-kyu Jin
Ye-Rin Park
Tae Ri Kim
Seon-kyu Jin
Tae Ri Kim
Joong-ki Song
Tae Ri Kim
Ye-Rin Park
Tae Ri Kim
Joong-ki Song
Seon-kyu Jin
Tae Ri Kim
Joong-ki Song
Seon-kyu Jin
Joong-ki Song
Tae Ri Kim
Seon-kyu Jin
Seon-kyu Jin
Joong-ki Song
Tae Ri Kim

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2022. 08. 15.

legújabb vélemény

2
Hol vannak a zombik?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Jómagam már megszoktam, ha Dél-Korea, akkor vér, szörnyek és zombik... Erre tessék, egy kis űrodüsszeia... Lássuk, én magam mit láttam a több mint két óra hossz alatt! Egy igazán hangulatos és látványos filmet, ami a klasszikus, régimódi sci-fikne... teljes kritika»

3
 
Eastern79   2021. 02. 15.

a nap véleménye

4
Fontos, hogy legyen egy jó cipőd

Nagyon vártam már, hogy láthassam Sung-hee Jo filmjét, bár kissé tartottam is tőle; mint kiderült, alaptalanul. Az ázsiai filmekkel kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy az európai szemmel kissé bárgyú humoruk és a drámai szálak kommerszsége vagy ép... teljes kritika»

 
jfruzsi97   2021. 09. 21.

2

Nagyon látványos film, látszik, hogy sok munka van benne. A sztori is elgondolkodtató, megható. Hosszú film, de teljes mértékben megéri, fel sem tűnik, mert lefoglalja az embert az első perctől fogva. Ajánlom.

 
stevepisti   2021. 02. 07.

1

Jó kis akció, sci-fi vígjáték elemekkel, amit néhány alkalommal kicsit feleslegesnek, erőltetettnek éreztem, de nem volt vészes. A CGI nagyon jó, sok akció, főleg a második felétől. Kicsit soknak éreztem ezt a több mint kétórás játékidőt. Volt egy ki... több»

 
pepetherock   2021. 02. 07.

1

Fontos, hogy ne akarjuk komolyan venni ezt a filmet, mert az alkotók sem akarták: természetesen beleadtak anyait-apait, hogy valami jót tegyenek le az asztalra, de ez nem egy dráma, ezen a filmen nevetni és szórakozni kell, és azt jól tudja hozni.

 
BoBamburg   2022. 01. 27.

0

Anno elég nagy hype volt körülötte, így adta magát, hogy rávetem magam Netflixen, de valahogy nem hozta nálam az elvártat. Jópofa, humoros meg minden, de összességében csak egy szegény ember A galaxis őrzőije.

 
Zoltán Szabó   2021. 02. 08.

0

Látványos a sztori, egyedi, nekem bejön.

 

A film cselekménye 2092-ben játszódik.

(hp)
 
A koreai filmipar nemzetközi szinten is meghatározó tényezővé nőtte ki magát az utóbbi húsz évben, de egy valami eddig hiányzott a repertorájukból: egy nagyszabású science fiction blockbuster. Ezt az űrt (nem szándékos szóvicc) kívánták betölteni Az űrsepregetőkkel, ami az ismert események következtében a nagyvászon helyett került a kisebb méretű tévékre, monitorokra. A látványvilág megteremtésében és szórakoztatófaktorban felveszi a versenyt nyugati társaival, ám akadnak fájó hiányosságai is. több»
 
A Netflix új dél-koreai sci-fije egyszerre kínál akciót, drámát, űrbéli fantasztikumot és minden mást is, amit csak ki lehetett válogatni a különféle műfajok és a világ filmes termésének legjavából. Az űrsepregetők esetében ez a sokféleség egy már-már önálló, egyedi stílussá áll össze. több»
 
Összességében, akik szeretik a kötetlen, felvillanyozó darabokat, azoknak tetszeni fog. Akik itt egy drámai sci-fit várnak, azoknak marad utána egyfajta hiányérzet. több»