Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Eva Green

A film összbevétele 668 917 dollár volt (imdb.com).

 

Alice Winocour rendező, aki maga is egy kilenc éves kislány édesanyja elmondta: "Körül akartam járni egy anya és lánya elválásának folyamatát, ami egybecseng az űrhajós és a Föld közti elszakadással."

(hp)
 

Alice Winocour elmondta, hogy már gyerekkorától nagy érdeklődéssel figyeli az űrutazókat, és mindig is érdekelte őt az űrhajósok kiképzése. "A filmekben a problémák általában az űrben, és nem a Földön következnek be, de egy űrhajós életének a nagy része valójában a felkészülésből áll. Vannak köztük, akik ennek ellenére végül sosem jutnak ki a világűrbe" - mondta.

(hp)
 

Alice Winocour rendező egy interjúban elmondta, hogy az motiválta a film elkészítésére, hogy bemutassa, hogy egy nő lehet szuperhős és anya is egy személyben. A több női űrhajóssal is beszélgetett, és arra lett figyelmes, hogy a nők a férfi kollégáikkal ellentétben kevesebbet beszélnek a gyerekeikről, mivel attól tartanak, hogy így kevésbé tekintenék őket hitelesnek a szakmájukban. "Van itt ez a domináns terület, egy társadalmi konstrukció, melynek értelmében egy gyermek inkább az anya felelőssége. Ez a feminista ügy artikulálódik a filmben."

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.