Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
8
Vélemények
30
Képek
2
Videók
 
kevelin   2020. 06. 14.

legújabb vélemény

kicsit bugyuta néhol vicces tipikus amcsi romantikus film. jó volt látni Rómát nagyjából ennyi pozitívumot tdunék elmondani róla. mindenképp egyszer nézhető, de egyszer megéri :) vasárnapi esős mit nézzünk filmnek tökéletes

 
indingo   2017. 10. 05.

Elég gyengécske romantikus film és még vígjátéknak is esetlen. A főszereplő hölgy se túl szimpatikus és eléggé kiszámítható a vége. A palit se értem, hogy miért kellett ilyen ügyetlennek ábrázolni az elején.


 
Bazzzsi   2017. 11. 21.

Semmi szórakoztató nem volt a filmben. Az egész történettől fogtam a fejem, nagyon béna volt. Legalább a helyszín szép volt, mert sok említésre való nem volt benne.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

Kristen Bell miatt néztem meg végül, mert egyik kedvenc színésznőm. Benne nem csalódtam, de a történet nagyon kis egyszerű, kiszámítható volt. A romantikus szál pedig unalmas volt sajnos. Egyszernézős.

 
Greeta   2017. 12. 30.

Könnyed romantikus történet egy kis varázslattal, ami számos vicces jelenetet szült. A nőért ácsingózó palik remek karakterek voltak. A legvégén persze jött a happy end.

 
ocso   2015. 05. 03.

Kár hogy feliratosan hozták be, egyébként egy jó kis film, tökéletes párost alkottak a színészek. A mellékszereplők is brillíroztak. Színvonalas romantikus komédia, érdekesen bonyolódó szitukkal.

 
zsirafcica   2018. 07. 08.

Fantasztikus film, ami gyönyörűen és igazán újszerű formában ábrázolja, és mutatja be a szerelmet. A humor nem erőltetett, érezhetően könnyen siklik át a jelenetek között. Jó pár ember magára ismerhet Beth ártatlanul bájos bénázásaiban. De a legvonz... több»

Galéria (30)

Kristen Bell

Videók (2)