A Majomember

Monkey Man

2024.11.04 Buenos Nachos

Látványos harcművész film sok vérrel

Dev Patel egy különleges filmet készített A Majomember megrendezésével, melyet sokan indiai John Wick néven emlegetnek azóta is. Pedig nem annyira álla a párhuzam: hiszen a filmbeli Kid személyes bosszúhadjáratot folytat két befolyásos és fontos embe... Több

2024.04.24 Fikatours_blogger

Dev Patel az új John Wick

Klasszikus bosszúállós történet, csak indiai környezetben. Nekem kicsit hosszú volt a felvezetés, de a második fele már akciódús.

2025.11.01 Török389133

Az akciójelenetek nem rosszak, de nagyon kevés van belőlük, a film többi része pedig nagyon unalmas.

2025.03.28 The Ursus

Betalál az indiai lepusztult naturalizmus és véres bunyók sora

Csak második megtekintésre szerettem meg ezt a filmet, ami igazolja évek óta kialakult elméletemet, mely szerint az igazán jó filmek egy része csak másodjára vagy harmadjára üt be. Dev Patel valójában egy különlegességet készített 2024-ben, ami nem c... Teljes kritika

2024.06.27 Roland Altner

Tényleg indiai John Wick. Egyszer nézhető.

2024.04.06 Xy

Oké, ez kétségtelenül az egyik legbrutálisabb film, amit az elmúlt időszakban láttam. Dev Patel nálam ezzel nagyot bizonyított nem csak színészként, hanem rendezőként is.

2025.07.01 Bálint Győrfi

Röviden, spoliermentesen

Köze sincs a John Wickhez, kár is hasonlítgatni. Dev Patel első rendezése, második értékelhető szerepe. Kiszámítható bosszúfilm, semmi extra. Kis vallás, kis kisebbség elnyomás, tudsz azonosulni, de ennyi.

2025.07.16 tangatamanu

Kicsit túltolt, de határozottan erős alkotás.

2024.08.18 Gertrúd409853 Nézhetetlen

Nagyon

Nagyon tetszett. Kicsit olyan, mint egy fancy étterem degusztációs menüje, és abból a fogásból, ami nagyon ízlik, többet adnak. Dev Patel úgyis nagy kedvencem. Már, mint Zuko is kimagaslott. A film összetett, mély is, szatíra is, dráma is, akció is... Azt hiszem, az egyik legnagyobb filmélményem mostanában.