Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Monos (2019)

Monos
Filmadatlap
 
23
Szereplők
4
Vélemények
20
Képek
5
Videók
Monos

Galéria (20)

Videók (5)

 
spyro74   2019. 11. 01.

legújabb vélemény

0

Érezhető, hogy a készítők mindent beleadtak a filmbe, de ettől függetlenül sajnos nagyobb a füstje, mint a lángja. Kicsit sötét hangulatú, de sajnos túlságosan is kiszámítható a sztori. E tekintetben nincs is olyan klisé, amit ne sütöttek volna el.

 
spikeZ   2019. 03. 29.

0

Lélegzetelállító film a túlélésért folytatott harcról. Nagyon erős karakterek, gyönyörű vizualitás, témához illő zene, érdekes történet jellemzi. A lassan kibontakozó, feszültséggel teli cselekmény és a karakterpszichológia, amit láthatunk, mindenképp maradandó filmélményt biztosít.

 
pi   2019. 10. 14.

0

Ennek a filmnek nem én vagyok a célközönsége, de az is lehet, hogy csak nem értem a művészetet. Borzasztó lassan bontakozik ki a cselekmény, bár utána azért kap némi lendületet, de továbbra is rengeteg olyan részlet volt benne, amit nem értettem. Va... több»

 
doktorfaust   2019. 10. 31.

0

Egy szuperkorrekt alkotás, de sajnos ennél nem több. Az a fajta thrillel, amit csak egyszer akarsz megnézni, és ezzel úgy kb. be is telsz. Voltak fenntartásaim az alakításokkal kapcsolatban, szerintem egy kicsit túlságosan is teátrálisra sikeredtek.

 
Mi lesz A legyek urából egy világvégi dzsungelben? Az idei fesztiválok latin slágere, a lehengerlő Monos bemutatja azt a világot, ahol a törpék és a gyerekek parancsolnak. NAGY V. GERGŐ KRITIKÁJA. több»
 
Jogosan merülhet tehát fel, hogy egy-egy (vagy akár 2-3) karakterútra, cselekményszálra fókuszálva hatásosabb lehetett volna ugyanez az élmény, de a Monos így is tartalom és forma példátlan egységéről tanúskodik. több»
 
A Monos nagyon hatásos alkotás, ami, ahogy a hegyekből lezúduló víz a gyerekek túszát fizikailag, úgy a nézőket érzelmileg ragadja magával, és dobálja ide-oda kegyetlenül. több»