Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77%
Filmadatlap
 
24
Szereplők
4
Vélemények
20
Képek
5
Videók
Monos
 
spyro74   2019. 11. 01.

legújabb vélemény

Érezhető, hogy a készítők mindent beleadtak a filmbe, de ettől függetlenül sajnos nagyobb a füstje, mint a lángja. Kicsit sötét hangulatú, de sajnos túlságosan is kiszámítható a sztori. E tekintetben nincs is olyan klisé, amit ne sütöttek volna el.

 
doktorfaust   2019. 10. 31.

Egy szuperkorrekt alkotás, de sajnos ennél nem több. Az a fajta thrillel, amit csak egyszer akarsz megnézni, és ezzel úgy kb. be is telsz. Voltak fenntartásaim az alakításokkal kapcsolatban, szerintem egy kicsit túlságosan is teátrálisra sikeredtek.


 
pi   2019. 10. 14.

Ennek a filmnek nem én vagyok a célközönsége, de az is lehet, hogy csak nem értem a művészetet. Borzasztó lassan bontakozik ki a cselekmény, bár utána azért kap némi lendületet, de továbbra is rengeteg olyan részlet volt benne, amit nem értettem. Va... több»

 
spikeZ   2019. 03. 29.

Lélegzetelállító film a túlélésért folytatott harcról. Nagyon erős karakterek, gyönyörű vizualitás, témához illő zene, érdekes történet jellemzi. A lassan kibontakozó, feszültséggel teli cselekmény és a karakterpszichológia, amit láthatunk, mindenképp maradandó filmélményt biztosít.

 
A Monos nagyon hatásos alkotás, ami, ahogy a hegyekből lezúduló víz a gyerekek túszát fizikailag, úgy a nézőket érzelmileg ragadja magával, és dobálja ide-oda kegyetlenül. több»
 
Mi lesz A legyek urából egy világvégi dzsungelben? Az idei fesztiválok latin slágere, a lehengerlő Monos bemutatja azt a világot, ahol a törpék és a gyerekek parancsolnak. NAGY V. GERGŐ KRITIKÁJA. több»
 
Jogosan merülhet tehát fel, hogy egy-egy (vagy akár 2-3) karakterútra, cselekményszálra fókuszálva hatásosabb lehetett volna ugyanez az élmény, de a Monos így is tartalom és forma példátlan egységéről tanúskodik. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.