Brit televíziós sorozat a vizuális, szinte szöveg nélküli humor iskolapéldája, egy mindenki számára érthető és univerzális komédiával. Rowan Atkinson zseniális mimikával, testbeszéddel és tökéletes ritmusérzékkel formálja meg a felnőtt testbe zárt gy... Több
Nagyon vicces, ennél a filmnél biztosra mehetünk, hogy megnevetteti a nézőt. Műfajában kicsit eltérő a többitől, de szerintem jó.
Az a humor, amit ő képvisel sosem fog kimenni a divatból. Egyszerű, kommunikáció nélküli így bárhol a világban megértik.
A legjobb nevettetők egyike Mr Bean. Öröm mindig látni. Garantált a kacagás és a jókedv. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Annyira imádom azt a fajta humort,amit ő képvisel.A játékmacijával meg a híres kicsi zöld autójával szinte bármilyen kalandra képesek,amelyek aztán persze mindig hatalmas hahotázással járnak.Kedvenc epizódom a karácsonyi.
Rowan Atkinson a legjobb ebben a szakmában az már biztos. Egyszerűen sírva nevetős minden alakalommal mikor újranézem. Zseniálisan tudja alakítani a hülyét, úgy hogy egyszerűen meg sem erőlteti magát. Minden eddigi szerepét láttam eddig de ez a legismertebb megformált karaktere és méltán híres.
Hasonló sorozatok
Imádom Mr. Bean-t már gyerekkorom óta. Zseniális ahogy Rowan Atkinson alakítja. Hogy képes egy ilyen buta bárgyú karaktert ilyen tökéletesen megteremteni. Szerethető és vicces cselekmény. Örök klasszikus az esetlenkedése.
Hosszú éveken keresztül hozott vicces pillanatokat a saját és családom életébe. Mindig megnevettet és sosem lesz unalmas.
Az angol humor királya. Nincs, aki ne ismerné. Úgy humoros, hogy nem mond semmit. Már a gesztusai viccesek.
Abszolút humoros, szórakoztató sorozat. Tetszik benne, hogy nem kell minden részt látni ahhoz, hogy szórakoztató legyen a sorozat megtekintése. Ajánlom mindenkinek, aki szeret nevetni. :)
Én annak örülök legjobban, hogy nincs túlbonyolítva! A humor pedig nem erőltetett, hanem csak jön ami jön! Nagyon laza filmnek mondanám, amit mindenki figyelmébe ajánlanék!
Egy klasszikus, soha nem megy ki a divatból. a mai napig fogyasztható, és mindenkit megnevettet. :)