Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
91
Filmadatlap
 
35
Szereplők
18
Vélemények
10
Képek
Videók
Mr. Bean
 
mamiéstöti2   2018. 12. 05.

Nagyon vicces, ennél a filmnél biztosra mehetünk, hogy megnevetteti a nézőt. Műfajában kicsit eltérő a többitől, de szerintem jó.

 
indingo   2018. 12. 24.

Az a humor, amit ő képvisel sosem fog kimenni a divatból. Egyszerű, kommunikáció nélküli így bárhol a világban megértik.


 
Deku   2017. 08. 21.

Nagyon jókat lehet röhögni benne, fergeteges poénokat ad elő. Kissé talán hasonlít Charlie Chaplin-re ez a némán poénkodós stílusa. Nekem ez nagyon bejött.

 
Szivárvány1   2016. 11. 20.

Rowan Atkinson a legjobb ebben a szakmában az már biztos. Egyszerűen sírva nevetős minden alakalommal mikor újranézem. Zseniálisan tudja alakítani a hülyét, úgy hogy egyszerűen meg sem erőlteti magát. Minden eddigi szerepét láttam eddig de ez a legismertebb megformált karaktere és méltán híres.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

Imádom Mr. Bean-t már gyerekkorom óta. Zseniális ahogy Rowan Atkinson alakítja. Hogy képes egy ilyen buta bárgyú karaktert ilyen tökéletesen megteremteni. Szerethető és vicces cselekmény. Örök klasszikus az esetlenkedése.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.