Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Mr. Holmes (2015)

Mr. Holmes
Filmadatlap
 
27
Szereplők
10
Vélemények
19
Képek
10
Videók

Galéria (19)

Ian McKellen
Milo Parker
Ian McKellen
Ian McKellen
Ian McKellen
Ian McKellen
Milo Parker
Ian McKellen
Ian McKellen
Ian McKellen
Ian McKellen
Ian McKellen
Ian McKellen
Laura Linney
Bill Condon
Ian McKellen
Milo Parker
Ian McKellen
Frances de la Tour
Ian McKellen
Ian McKellen
Ian McKellen
Ian McKellen
Milo Parker

Videók (10)

 
Sabnock Sanatory   2020. 06. 21.

legújabb vélemény

0

Nem egy pörgős,de annál izgalmasabb,érdekesebb a film,nagyon jók a színészek,és nekem nagyon bejött az idősebb korú Holmes karaktere.A film maga egy komolyabb koncentrációt igénylő mozi,nem egy habkönnyű filmecske.... Ajánlott a dekektívregény kedvelőknek!

 
Deku   2017. 10. 22.

0

Nem volt hiba a filmben és legfőképp a színészek voltak azok akik nagyon bejöttek. Most itt nem tudok semmi negatívat mondani rá. Minden egyes jelenet fantasztikus volt és eszméletlenül formálták meg magát a történetet.

 
Borga   2016. 11. 23.

0

Ez a film igazi elmélyedést igényel, úgyhogy semmi esetre se akkor nézzük meg, mikor csak egy könnyed szórakozásra vágyunk, ugyanis a Mr. Holmes ennél sokkal több. Remek film.

 
Loborg   2016. 04. 22.

0

Számomra nagyon érdekes felvetés bemutatni, hogy milyen lenne az idős Sherlock Holmes, akinek ráadásul egy betegséggel is meg kell küzdenie, jól összerakták végül a filmet, nem bántam meg, hogy megnéztem.

 
Leoni   2016. 04. 23.

0

Leginkább Ian McKellen alakítása kötött le, a történet így visszagondolva nem nagy szám, de hát lehet, hogy nem is kellett volna sokat várni egy idős detektívtől.

 
kórica   2016. 01. 31.

0

Nem értem, mi tetszik annyira ezen a filmen. Én nagy Holmes fun vagyok, de ezt nem bírtam végignézni. Hogy is lehetne Sherlock Holmes egy haldokló vén ember? Előbb meghal az ópiumtól. Másfelől pedig igen is pipázik. Ez az eredeti sztorik meggyalázása.

 
krajcsie   2016. 09. 29.

0

Ian McKellen tökéletes alakítását csodálhatja meg, aki megnézi a Mr. Holmes című filmet. Érdekes volt a mesterdetektív időskori énjét szemlélni. A film látványvilága sem utolsó, a gyönyörű angol táj elevenedik meg a néző számára.

A film összbevétele 29 355 203 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet Japánban és az Egyesül Királyságban (London, Sussex, Kent, Hertfordshire) forgatták.

(dulkap)
 

A rendező Bill Condon és LLaura Linney negyedik alkalommal dolgoztak együtt.

(dulkap)
 

Nicholas Rowe, aki itt Matinee Sherlock szerepében látható, korábban már alakította Sherlock Holmes-t, a Young Sherlock Holmes-ban (1985).

(dulkap)