Nagy durranás 2. - A második pukk

Hot Shots! Part Deux

2025.10.20 PapKrisi

A film, ami jobb, mint a Csupasz pisztoly

Én nem értem, miért nem emlékeznek erre a filmre, mert szerintem közel hibátlan. Az első Nagy Durranás-film és a második és harmadik Csupasz Pisztoly szerintem százszor jobb. Aki nem látta, nézze meg!

2019.01.26 Fekete Gandalf

Ha össze kellene szednem a valaha elkészült legviccesebb filmeket, akkor valószínűleg ez a film jutna eszembe először.

Értelmetlen,nulla,semmi,és mégis röhögünk teljes erővel.Mit is tehetnénk?A poénok ülnek,és itt csak az a lényeg!Semmi komoly!

2025.08.03 Leslie77

Egy klasszikus paródiafilm, amely elsősorban a Rambo-filmek és akciómozik kliséit figurázza ki, miközben a stílusa végig laza, szándékosan túlzó, önironikus és helyenként blőd humorral operál. A cselekmény igazi poénzuhatag: Topper Harley buddhista v... Több

2018.07.30 Norbi

A film igazat mondott, nagyon durrant. Ilyen humortól átázott alkotás aztán okozhat hasfájós nevetéseket. Imádtam, és csak ajánlani lehet , bár aki szeret nevetni az magától l is megfogja nézni.

2023.03.31 JRD

Sok nevetés miatt 4*

Vannak filmek, amiket csak egy jókedvű társaságban érdemes megnézni. Otthon elvész az a hangulat, ami miatt fogjuk a hasunkat. Igazából semmi extra nincs benne, talán még felidézni sem tudnánk, hogy pontosan milyen filmeket parodizálnak ki benne, de ... Több

2018.11.21 harnas1207

Méltó folytatása az első résznek!

2019.05.31 Di Canio

Ha lehet még az elsőn is túltesz poénokban, nagyon nagy film.

2016.02.21 Adepto

Az első részhez hasonlóan itt is ugyanazt kapjuk, amit várunk: eszement poénokat, kifigurázásokat, abszurd helyzeteket. Abszolút nem kell komolyan venni, csak hátradőlni és nevetni. Persze, akinek nem jön be az ilyen stílus, annak ez sem fog tetszeni.

2017.03.21 TribeBubu

Szerintem ez a legötletesebb, legviccesebb és legszebben kivitelezett paródiafilm a világon. Poénok terén a Haláli fegyver (a másik legnagyobb kedvencem) nem marad el tőle, de ebben ritka igényességgel forgatták le a látványos poénokat is, mint pl. a... Több

2016.04.17 D. Shaday

Alig valamivel marad el az első résztől, ez is egy igazi klasszikus. A csirkés jelenet az egyik legviccesebb, amit életemben láttam. Lloyd Bridges itt is sziporkázik, fergeteges sebességgel jönnek a poénok, igazi röhögés-maraton. Bármikor meg tudnám nézni, és mindig ugyanúgy élvezném.

2018.02.03 zsani

Az első perctől az utolsóig tele van viccekkel. Nem unatkozik egy percre sem a néző. A szereplők nagyon jól játsszák a szerepüket. Mindenkinek kötelező megnézni.

2015.07.29 Pillcsi

Nem vagyok oda ezekért a filmekért, de el kell ismernem, hogy itt azért egyszer-kétszer felnevettem. Mindent egybevetve Charlie Sheen egy igazi jelenség, az ő neve egy időben tényleg egyet jelentett a vígjátékkal.

2015.12.29 kocoska20

Hatalmas poénok vannak benne. Kár kihagyni a filmet. Igazi klasszikussá vált. Jó a színészi játék és az összhang, és maga a sztori. Tetszettek az akció jelenetek.