Nagyfiúk 2

Grown Ups 2

2017.02.23 időjós

A Nagyfiúk 1. nem nagyon jött be nekem, de ez a folytatás teljesen rendben volt. Bár picit az volt az érzésem, mintha az egész város egy hatalmas játszótér lenne, és benne minden ember játékos.

2016.08.23 beus1987

Sajnos gyengébb, mint az első rész és semmi egyedi nincs a történetében.

2015.06.01 *tünde

Az első részt is imádtam, de ezt még jobban szeretem! :) Nem tudom megunni. Remélem, hogy lesz 3. rész is!

2015.01.27 Pillcsi

Nem rossz nem rossz,de az első rész jobban sikerült!Az a bajom,hogy unalmas volt,nem voltak olyan igazán jók a poénok és egyedül Adam aki miatt megnéztem a második részt!

2015.02.01 J.Fatime

Neee. Ez már nem az igazi!Az első részét még kedveltem is,de itt már sokkal jobban erőltették a poénokat!

2015.06.03 miska1967

Senkinek sem ajánlom. Ennél igénytelenebb, minősíthetetlenebb filmet nem láttam mostanság. Végig az az érzésem volt, hogy pusztán azért készült el ez a rész, mert az első részben olyan jókat marhultak közösen. Nem hittem volna, hogy Adam Sandler még ennyire is képes alulteljesíteni. Szörnyű.

2015.05.28 *bella

2015.03.20 idefix

A film kritikán aluli , silányak a poénok, nem kötik le az néző figyelmét, nagyon gyenge alakítás. Csapnivaló, bugyuta, céltalan, érdektelen, erre nem tudom jobb szavakat, senkinek sem ajánlom,

2015.03.30 Helgus

Több okom is van rá, miért nem tetszett: - nem volt benne kosarazás - gagyik voltak a poénok (nem is kicsit) - Rob Schneider helyére betettek valami idióta színészt, akinek a teljesítménye egyenlő a nullával - a falra tudtam volna mászni Taylor Lautner - től meg a tini bandájától.

2015.05.08 july

Nem tudom , kinek az ízléséhez igazították a filmet, de nagyon olcsóra sikerült, silány poénokkal, amiket képtelenség nevetni. Nem véletlen a sok negatív kritika. Ezúttal Sandler kissé leírta magát.

2015.06.02 zsuzsa

Én szeretem Sandler filmjeit, ahogy ezt is! Tény hogy van ami kevésbé sikeredett jóra, de ez szerintem nem tartozik közéjük. Adam Sandler hozza szokásos formáját a szokásos beszólásokkal. Méltó az első rész folytatásaként. A balettos jelenet volt a kedvencem.

2015.05.20 mokanszkit

Meglátásom szerint Adam Sandler utóbbi filmjei egy leegyszerűsített szisztémát követnek, méghozzá azt, hogy : legyen egy egyszerű történet, és rengeteg alpári humor, a többi nem számít. Ez sokaknak bejön, sokaknak nem, én az utóbbiak táborát erősítem... Több

2023.08.18 Sz396367

Színvonaltalan trágya, ahogy sokan írták.

2015.05.19 Sz.N.K.N

Már az 1. rész sem rengette meg a világot, de azon legalább jókat lehetett nevetni, na, de a folytatás kritikán aluli. Humortalan, szánalmas összehányt idiótaság, erőltetett poénokkal. Irritáló és egy poén sem fogott meg.