Az első rész is tetszett, azt hittem, hogy ez már elcsépelt lesz. Nagy meglepetést nem okozott, de jól szórakoztam rajta.
Imádom, imádom, imádom ezt a filmet. Már körülbelül milliószor láttam, és szerintem fogom is még jónéhányszor. Imádom a történetét, a poénokat, a színészeket, számomra izgalmas és egyáltalán nem sablonos. Érdemes megnézni.
Ez a rész már nem lett olyan igazán vicces mint az első de azért voltak benne vicces részek pl: a vékony hangú kigyúrt pasi.Nah meg a kutya ahogy ugatott :)
Vannak filmek, amiknek nem kellett volna elkészülnie soha, ez is ilyen. Sajnos nem sikerül még azt a színvonalat sem hoznia, amit az első rész nyújtott, pedig az sem volt valami kimagasló. A film igyekszik vicces lenni, olyannyira, hogy az már erőlte... Több
Nekem az első is nagyon tetszett, és ez is legalább olyan jó, nem laposodott el, mint a legtöbb film 2. rész. Örülök, hogy ez is ilyen jó lett, ugyan úgy ajánlom mint az 1.-t :)
Na ez is az a film, ami két perc után (szarvas a házban) arra készteti az embert, hogy megkeresse a távirányítón a kikapcsoló gombot. De mégsem tettem és jól tettem. Végül is tetszett, eltekintve néhány fingós-hugyozós stb... "poéntól" azért szórakoztató és lehet jókat röhögni.
Az első részt is imádtam, de ezt még jobban szeretem! :) Láttam már kb. ezerszer, de még vagy kétszer annyiszor meg is fogom nézni. Remélem, hogy lesz folytatása, első leszek a moziban!
A párommal moziban láttuk először. Iszonyúan tetszett, alig volt perc, hogy ne röhögtem volna visítva. Talán még jobban sikerült, mint az első része. Kicsit hiányzott belőle Rob Schneider, de a buszsofőr mindent visz. :D