Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Nebraska (2013)

Nebraska
Filmadatlap
 
25
Szereplők
7
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Videók (1)

 
Berto49   2017. 12. 15.

legújabb vélemény

0

Nagyon tetszett!! Mennyire utáltam a főszereplő nyavalyás vénembert (az alkoholizmusán kívül valakire nagyon hasonlít!), a végére sem változott meg a véleményem. Nagyon illik a témához a fekete-fehérben történt fényképezés, színesben nem lenne ilyen... több»

 
Deku   2017. 08. 17.

0

Engem nem tudtak megfogni ezzel a régi stílussal amit itt hoztak, sőt szerintem ez sokat rontott is a megítélésemen. A sztori pedig túl hosszú lett és a végére már kifáradt.

 
hejnekem   2015. 05. 11.

0

Egy kicsit túl hosszú lett, de szépen megy előre a története egy kis humorral fűszerezve, a vége pedig nagyon őszinte és jó. Különlegessé teszi a filmet a fekete-fehér képi világa és az, hogy megismerhetjük közép amerika világát és mindennapjait is.

 
nagynesze   2015. 08. 30.

0

A film abszolút legerősebb és legkiemelkedőbb pontja a szereplőgárda. Bruce Dern elképesztően nagyot alakított. Egy gyengébb mezőnyben simán megérdemelné az Oscar-t, de sajnos idén voltak nála jobbak. A fiát alakító Will Forte eddig csak gagyi vígját... több»

 
dzsolt7   2015. 03. 01.

0

Kár, hogy itthon alig lehetett hallani erről a remek filmről. Egyszerre szomorú és vicces, igazi keserédes hangulatot áraszt, Bruce Dern pedig zseniális benne. A fekete-fehér képek nagyon jól néznek ki, a poénok jók és a drámai részek is elérik a hat... több»

 
MrBlond   2015. 11. 13.

0

Nagyon jó, őszinte vallomás az életről, amiből mindannyian sokat tanulhatunk. Igazán jó volt, hogy fekete-fehérben forgatták, sajátos atmoszférát teremtett.

 
Sonny   2015. 04. 28.

0

Tetszett ez a film, kicsit lassú volt, rá kellett hangolódni, de egy ponton túl a történet és a színészi játék teljesen beszippantott. Nagy élmény volt számomra, ritkán látni ilyen jó filmeket.

A film összbevétele 27 682 872 dollár volt (imdb.com).

 

Alexander Payne első fekete-fehér filmje.

(kázsé)
 

Alexander Payne negyedik filmje, ami Nebraskában játszódik.

(kázsé)
 

A temető jelenetben van egy sírkő rajta a Payne névvel (utalás a rendezőre, Alexander Payne-re).

(kázsé)
 

Az első Alexander Payne film, aminek a forgatókönyvét nem ő írta.

(kázsé)
 

Bár a főbb szereplők mind Nebraskából származnak, Bob Odenkirk, June Squibb, Bruce Dern Illinois-ban születtek és nevelkedtek.

(kázsé)