Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
74
Filmadatlap
 
29
Szereplők
45
Vélemények
20
Képek
2
Videók
Need for Speed
 
Nagyonjóképű   2020. 03. 06.

legújabb vélemény

Az autók jók voltak benne, de a történet nagyon bénára és sablonosra sikeredett. Egynél többször nem lehet megnézni, a verseny is tök értelmetlen volt.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

A Halálos iram filmeket is megszégyenítő igényességgel kidolgozott autós film, melyben az izgalom mellett a romantika és az érzelmek dominálnak, néhol pedig ízléses poénokkal fűszerezték.


 
indingo   2017. 12. 22.

Aki szereti a különleges kocsikat és a száguldást annak biztos izgalmas a film. Számomra csak mentek benne, néha összetörtek egy-hét kocsit. Nagyon a látványra mentek a történet elég gyenge.

 
Deku   2017. 09. 13.

Kegyetlen jó alkotás lett. Szó szerint elállt a lélegzetem tőle. Lassan indult be de az ahogy befejeződött valami eszméletlen. Nem tudok jobb szót rá, magába bolondított a film teljesen. Remek volt.

 
dailyfilmsan   2019. 10. 26.

Tuning, sebesség és száguldás. Ezek azok amiben nagyon erős a film. A történet tipikus aki játszott a játékkal az ismeri is nem egy túlgondolt séma. Az emberi kapcsolatok számomra nem voltak eléggé kidolgozottak benne. Ezen kívül viszont látványos, és izgalmas, nézhető film.

Dominic Cooper
Aaron Paul
Aaron Paul
Scott Mescudi
Dominic Cooper
Dominic Cooper
Aaron Paul
Imogen Poots
Aaron Paul
Dominic Cooper
Aaron Paul
Michael Keaton
Scott Mescudi
Imogen Poots
Dakota Johnson
Aaron Paul
Aaron Paul

A film összbevétele 203 277 636 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben minden jelentős sportkocsi márka képviseli magát.

(HETEDIK )
 

A film a népszerű videójáték alapján készült.

(HETEDIK )
 

A filmben valódi kocsik törtek össze.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.