Aki szereti a különleges kocsikat és a száguldást annak biztos izgalmas a film. Számomra csak mentek benne, néha összetörtek egy-hét kocsit. Nagyon a látványra mentek a történet elég gyenge.
A Halálos iram filmeket is megszégyenítő igényességgel kidolgozott autós film, melyben az izgalom mellett a romantika és az érzelmek dominálnak, néhol pedig ízléses poénokkal fűszerezték.
Nehéz kimondani, de ez a film rosszabb volt, mint a Halálos Iramban bármelyik része. Nem értem, hogy Aaron Paul mért egy ilyen bugyuta filmet választott karriere kezdetének. A történet kb olyan szinten van mint a videójátékban (fontos tudni, hogy a j... Több
Kegyetlen jó alkotás lett. Szó szerint elállt a lélegzetem tőle. Lassan indult be de az ahogy befejeződött valami eszméletlen. Nem tudok jobb szót rá, magába bolondított a film teljesen. Remek volt.
Tuning, sebesség és száguldás. Ezek azok amiben nagyon erős a film. A történet tipikus aki játszott a játékkal az ismeri is nem egy túlgondolt séma. Az emberi kapcsolatok számomra nem voltak eléggé kidolgozottak benne. Ezen kívül viszont látványos, és izgalmas, nézhető film.
Egy buta és gyenge film volt. Nehéz is mit kezdeni ezzel a névvel, mert mindenki a játékra gondol. A színészek nagyon nem illettek a képbe, és a látvány fizikátlan volt. Valamiért a játékokból nem tudnak élvezhető filmeket forgatni.
Aki szereti a szép autókat, a gyönyörű tájakon való üldözéseket, akkor tecceni fog neki a film! Rosszabra számítottam, azthittem a menőzést jobban előtérbe helyezik, de szerencsére nem, voltak jó jelenetek, ugyan néha van a filmben üresjárat, túl hosszúra sikerült, de elég kalandos és mozgalmas, egyszer megéri megnézni!
Iszonyat jó film, nekem nagyon tetszett minden pillanata. Aaron Paul nagyon jól alakítja szerepét, izgalmas, vicces, szomorú, szívszorító és tele jobbnál jobb autókkal. Mindenkinek ajánlom!! 5/5
Imogen Poots nagyon bejovos ebben a filmben, valoszinuleg megtalaltak a tokeletes szinkron hangot is hozza. Maga a film nem sokkal jobb, mint pl a Teljes gazzal, de egyszer meg lehet nezni.
Volt pár meglepően jó dolog ebben a filmben, de a negatívumok sora nagyobb volt. De még így is pozitívan csalódtam. Sokkal rosszabbra számítottam. A prók: a rendezés (messze jobb rendezést kapott, mint egy tipikus hollywoodi popcornfilm,) a hangkever... Több
A történet nagyon kiszámítható. A verdák és az autós jelenetek rendben vannak. Ha rövidebb lenne a film, lehet élvezhetőbb lenne. A filmben a legnagyobb húzóerő a cím. Összességében nem veszi fel a versenyt a Halálos iramban filmekkel, de nézhető.