Premier előtti vetítésen volt szerencsénk megtekinteni pár barátommal, igazából ez egy teljesen vállalható, korrekt, fiatalos vígjáték. Egyszeri alkalomra kívánni sem lehetne jobbat. A poénok egyharmad része nem működik, de manapság elviselhető ez az... Több
Mivel a Rossz szomszédság első része nagy kedvencem, ezét nem volt kérdés, megnézem-e a folytatást is. Az egész filmet áthatotta az első film hagulata, igen sok poén visszaköszönt, de ennek ellenére én nagyon jól szórakoztam.
Igazából semmi extra, de aki szerette az első részt, az ezen is jól fog szórakozni. Nekem kicsit vegyesek az érzéseim, mert bár nem éreztem magam rosszul, de többre számítottam.
Nem rossz film, de nem igazán színvonalas. Egyszer nézhető vígjátéknak elmegy, de maradandót nem adott. Felejthető film, felejthető színészi alakítás. 1-2 jó poén, de ennyi.
Átlag alatti vígjáték. Kicsinyes és gusztustalan poénok vannak benne, primitív film. Moziban néztük meg, de egyáltalán nem tetszett. Gyenge, semmitmondó film.
Nagyon hasonlít a Rossz szomszédsághoz, a poénok többsége is ismétlődik, egy kicsit más csomagolásban, de ezzel nincs semmi baj. Átlagosnál jobb vígjáték, nekem nagyon tetszett.
Az első filmhez képest nem sok új és eredeti poénnal lepi meg a nézőt a Rossz szomszédság 2, inkább csak a korábbi poénokra alapoz, azokat ismétli meg egy kicsit más köntösben. De nincs ezzel baj, így is szórakoztató a film.
Míg az első rész nálam 5 csillagos volt, addig a folytatásra csak 4 csillagot adok, mert sajnos az volt a tapasztalatom, hogy kevés új poént tudtak felmutatni benne a készítők, de ennek ellenére jó volt.
Összességében nem rossz vígjáték, mert pörgős, cselekményes, de a stílusa nem igazán jött be, kissé sablonos, a poénok elcsépeltek, szóval újdonságot nem adott.
A film számos ponton visszautal a Rossz szomszédság 1-re és még több poént megismétel. Igazán újat nem tud hozni, csupán a poénokat ülteti át a lányszövetség falai közé. Egyszer nézhető, jól szórakoztam rajta.
Kissé idióta film de azért egyszeri nézésre szórakoztató. Tipikus amerikai vígjáték. Pörgős, laza, igazi kikapcsolódást nyújt de semmi újdonság, valamelyest sablonos.
Megérdemli a 4 csillagot nálam a film, bár sajnos fele annyira nem tetszett, mint az első része, de ez várható volt. A csajok nagyon tetszettek benne, igazán jól alakítottak, de az első részben a pasik sokkal jobban bejöttek. Ez már egy kicsit laposa... Több