Jobb mint amit a kategória átlag alapján várnál. Jó a duó kontrasztja és Melissa sem tolja túl az alpáriságot, így működőképesen hozza a figurát. Haverokkal kellemes kategória
Mellisát egyszerűen imádom a humora miatt.Sandra pedig A tökéletes nő. A legjobb vígjáték amit valaha láttam mostanság. Minden percét élveztem. Ez olyan film amit az ember többször is megnéz és nem unja meg, mert annyira magával ragad.
nem semmi vígjáték de két ilyen klassz színésztől aztért többet várt volna az ember. Sok rajongójuk csalódott ebben a filmben. Sokszor gagyi a történet és nincs végkifejlet, csak annyi kb hogy győztek.. hát ez nem éppen a jó film ismérve. De a humora jó.
Kicsit féltem, hogy Melissa Mccarthy-ra megint ráaggatják a dagi vagyok és paraszt karaktert, de hál istennek ez jól sült el. Nagyon jó film, végig tele jó poénokkal, hát nekem a macskás poén jött be a legjobban : Még a macskád is lelépett? Nézte a ... Több
Két női főszereplő, akik hatalmasat alkottak. Szerintem az utóbbi idők legjobb vígjátéka, amin igazán tudtam nevetni, végre nem erőltetett poénok voltak. Illet egymáshoz a két színésznő, szóval laza, könnyed, valóban szórakoztató volt a film.
Nagyon jó vígjáték, végig nevettem rajt, könnyed kikapcsolódás, bár a történet kicsit uncsi, de mindenképp nézhetővé teszik a humoros jelenetek. Ajánlom.
Szerintem, aki szereti ezt a két színészt, az imádni fogja a filmet. Hosszú idő óta nem láttam ilyen filmet, amin ennyit nevettem volna. Ez a két nő olyan vidám két órát szerzett nekem a beszólásaival, a játékaival, hogy végig sírtam a filmen, mert végig poénos volt, igazán megdolgoztatja a rekeszizmokat.
Vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban. Mert az, tény, hogy nagyon vicces volt, végig lekötötte az ember figyelmét, nem volt unalmas, de a színészi játékkal nem voltam kibékülve. Melissa karaktere jó volt, de sokkal brutálisabbat sejtetett az... Több
Nagyon szuper kis film. Nincs egy hatalmas mondanivalója és története, de jókat lehet rajta nevetni, a trágársága is pont elég, így helyén van az egész.
Rég röhögtem ennyit egy filmen, Melissa beszólásain szinte már folytak a könnyeim. A macskás poén nagyon tetszett:” Még a macskád is lelépett? Nézte a sz*r életedet és azt mondta, na jó én léptem? „Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Brutálisan untatott a film. Se eleje se vége nem volt. Lehet lett volna potenciál benne, de így nézve bármelyik rossz filmben lehetne potenciál. Egyszerűen élvezhetetlen volt.
Sandra Bullock ismét nagyot alakít. A poénok sziporkázók és a nagy szájú zsarunő (Melissa) tökéletes.