Úgy érzem, kellemesen beletrafáltam ebbe a filmbe. Engem jól szórakoztatott. :)) Lehet róla jót vagy rosszat írni, ezt mindenki döntse el saját maga, viszont a hangulata, a karakterek, a sztori, na és fülbemászó zenék mindenképp megérnek egy misét. :... Több
A lány eltűnéséig, meg az utána következő nyomozásos dologig volt jó a film. Miután elindulnak megkeresni a csajt elindul a lejtőn a film és kicsit ellaposodott a sztori.
Egész könnyed kis tinifilm ez. Ettől függetlenül valamennyire izgalmas, bár semmitmondó. Egy kis délutáni pihenésképp meg lehet nézni.
Teljesen XXI. századi a film, de valami retro járja át, legalább is számomra. Sallangmentes és egyszerű a film, ami nagyon jót tesz neki. A gondtalan fiatalságot juttatta eszembe.
Nem egy tipikus fiatalokról szóló film, nem egy tipikus befejezéssel. Szerintem érdekes volt, egy utazásra vitte a nézőt a film.
Több rétegű ez a film! Ha valaki előítéletes könnyen abba a hibába eshet, hogy kiszámíthatónak gondolja pedig ez a film abszolút nem a szokványos sablon. Folyamatosan képes megújulni és kellemes kikapcsolódást nyújt abszolút! Mosolyogtató, tinédzserekről szóló JÓ film.
Tipikus tinikről szóló, egyszer nézhetős film. Történet nem nagyon van, de van mondanivalója a filmnek. Nekem tetszett, mert szeretem az ilyen filmeket.
Imádom imádom imádom. A könyvet nem olvastam de a film mindent visz. Tetszett hogy nem a szerelem győzött hanem a valóság egy kis csalódással fűszerezve. Felemelő volt végig nézni
Nincs még egy ilyen film az biztos. A maga nemében kiváló alkotás. Elképesztő a látvány és úgy kompletten az egész csodálatos. Engem teljesen elbűvölt így nem is volt kérdéses, hogy jól szórakoztam.
Szép, megragadó romantikus film modern köntösben. Moziban valóban élmény volt megnézni. A szereplők karaktere is találó és nagyon tetszettek, igazán beleéltem magam a történetbe.
Förtelmes darab lett ez a film. Teljesen kuka az egész sztori a rendezés se nagyon állta meg a helyét és akkor még ott van az is, hogy az elejétől a végéig nem volt képes megragadni, úgy ahogy azt akartam… semmire való