Egy helyi farmer elszántan küzd a közeli gyár tevékenysége ellen, mivel terményeiben jelentősen megnövekedett a GMO tartalom.
(Csillag Lajos)
A Percy (2020) a MAFAB nézői visszajelzései szerint fontos üzenetű, igaz történeten alapuló film, amely egy gazda és egy nagyvállalat konfliktusát mutatja be. Clark Johnson rendezése Christopher Walken, Christina Ricci és Zach Braff főszereplésével bontja ki a jogi és politikai drámát. A film a MAFAB.hu közösségétől 5 értékelés alapján 72%-os tetszésindexet kapott, ami kedvező eredménynek számít. A történetben Percy Schmeiser idős farmerként száll szembe egy világszerte ismert konglomerátummal, miután genetikailag módosított repcét fedeznek fel a növényei között, és hamarosan más gazdák jogaiért is küzdeni kezd. A visszajelzések a film erős, ma is egyre relevánsabb mondanivalóját és Christopher Walken alakítását emelik ki, miközben a valamivel lassabb tempót is megjegyzik.
Hirdetés
Hivatalos tartalom
IMDB értékelés:
6.4/10
Rendező: Clark Johnson
Író: Garfield Lindsay Miller, Hilary Pryor
Író: Garfield Lindsay Miller, Hilary Pryor
Zene: Steven MacKinnon
Szereplők: Christopher Walken, Christina Ricci, Zach Braff, Martin Donovan, Luke Kirby, Adam Beach, Bradley Sawatzky
Ország: Kanada
Premier: 2020.10.09.

A képen: Christina Ricci
A képen: Zach Braff
A kép forrása: Mongrel Media
Nem rossz film, nekem tetszett, van mondanivalója. Christopher Walken jó színészi, persze itt is megmutatja a nézőknek. Bár a film egy kicsit lassú, de érdemes eltölteni több mint másfél órát mert tényleg van mondanivalója. Mindenféleképpen érdemes megnézni. Értékelés 7/10
A film összbevétele 58 172 dollár volt (imdb.com).