43% 24 szavazat
Pisztolyművész

Pisztolyművész

Picasso Trigger
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
15
Szereplők (15)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A rejtélyes, vonzó és pengehidegségű Salazar a nemzetközi alvilágban a "Pisztoly Picassója" néven ismert, mert számára a gyilkolás a művészet egy formája. Salazar a CIA által meggyilkolt barátja halálát bosszulja meg. Las Vegas-ban, Hawaii-on és Dallasban, egy időben csapnak le emberei a vétkes ügynökökre. Travis Abilane-t bízzák meg a Salazar-banda elleni támadás megszervezésére. Dona és Taryn szintén művészei a fegyverforgatásnak, de a repülést, és a búvárkodást is mesterfokon űzik. A levegőben és a vízen zajló üldözés végén szemtől szembe találkoznak a "Pisztolyművésszel"...

Rendező: Andy Sidaris
Író: Andy Sidaris
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1988.02.01.
Sian Barbara Allen
Sian Barbara Allen
Dona Speir
Dona Speir
 
2019.07.05 spyro74

legújabb vélemény

Alacsony költségvetésű akciófilm, amiben majdnem több az erotika, mint az akció. Sajnos semmi pozitívat nem tudok felhozni mellette.

0
 
2016.12.29 SuperBoi

Nem ez lett Sidaris legjobb filmje, annyi szent, de nem olyan borzasztó rossz, mint amilyenre a mindenfelé olvasott vélemények alapján számítottam. A harcjelenetek ugyan nem túl meggyőzőek, de mindenért kárpótolnak a gyönyörű női idomok, melyek meglepően hangsúlyos szerepet kaptak az egész film során.

0