Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
3
Vélemények
14
Képek
2
Videók

Vélemények: Ízlés szerint fűszerezve (2018)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
tbelina29   2018. 08. 02.

Nagyon tanulságos, szívhezszóló történetet mutat be az Ízlés szerint fűszerezve. A film humora nekem teljesen bejött, azért jó néha belülni egy olan mozira, aminek tényleg van mondanivalója, de közben szórakoztat is. Bátran tegyetek vele egy próbát.

 
philboy   2018. 07. 31.

Hát, gyerekek...ez egyszerűen egy nagyon kellemes film, szinte jó volt nézni, annyira magába szippantott a hangulata. Habkönnyű sztori, semmi sincs igazán túlbonyolítva, így egy könnyebb kikapcsolódáshoz, filmezéshez pont ideális.


 
Jeve   2018. 07. 30.

Nekem igazából zavaró volt, hogy a cselekmény lényegében annyira tartalmatlan. Mármint egy olyan mozzanata sem volt a történetnek, amit ne lehetett volna így vagy úgy de kikövetkeztetni. Ez eléggé megölte nálam az élményt, sajnos.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.