Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
77
Filmadatlap
 
30
Szereplők
5
Vélemények
18
Képek
2
Videók

Vélemények: Raoul Taburin (2018)

 
freeman   2020. 01. 13.

legújabb vélemény

Király film

 
migoras   2019. 08. 27.

A film legnagyobb hibája, hogy egy igazán tartalmas alkotásként akarja magát eladni. Sokat markol, keveset fog, és ez számomra rettenetesen bosszantó, hiszen ettől még lehetett volna egy igazán könnyed filmalkotást, csak ezt épp nem merték felvállalni a készítők. Kár.


 
pepetherock   2019. 08. 23.

Tudom, hogy ezzel megkockáztatom, hogy mások leszedjék rólam a későbbiekben a keresztvizet is, de szerintem ez a film egyszerűen tökre rendben van. Vicces és szórakoztató. Oké, nem egy mélyenszántó alkotás, de egy délutáni mozizásra éppen ideális. Én mindenkinek csakis ajánlani tudom! :)

 
vitto   2019. 01. 14.

Hangulatos, kedves kis történet, amely egy abszurdnak mondható helyzetet mutat be; a biciklik szakértője nem tud biciklizni. Benoît Poelvoorde nagyszerűen alakítja a falusi szakit, de a többi színész is hozza a formáját, igazi múltszázad beli hangulatot teremtenek. Külön erénye a filmnek a lassú, de még élvezhető, letisztultságot tükröző tempó. Ritka kincs.

 
JamesBont   2018. 10. 22.

Nagyon eredeti, üdítő komédia, végre egy olyan film, amiben nem a szerelem és az abból adódó mindenféle kalamajka a humor forrása.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.