66% 60 szavazat
Reclaim - A mentőakció

Reclaim - A mentőakció

Reclaim
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
28
Szereplők (28)
7
Képek (7)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Egy elkeseredett amerikai házaspár rájön, hogy nem minden az, aminek látszik, amikor külföldre utazva különös titokra jönnek rá. Hogy felfedjék az igazságot, és hazatérhessenek az Államokban, kockára kell tenniük saját életüket azért, hogy biztonságban tudhassák lányukat.

(hp)

Zene: Inon Zur
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kína, Malajzia
Premier: 2014.09.19. | Netflix (2022.08.07.)

Hol nézheted

Ryan Phillippe
John Cusack
Rachelle Lefevre
Ryan Phillippe
Ryan Phillippe
John Cusack
Ryan Phillippe
John Cusack
Rachelle Lefevre
Ryan Phillippe
 
2023.06.18 taba

legújabb vélemény

Szórakoztató krimi, nem a tiktok generációnak

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Trópusokon játszódó, lassan beinduló bűnügyi történet, melyben egy házaspár hibás döntést hoz, amikor soron kívül akar örökbe fogadni egy gyermeket, és embercsempészek hálójába kerülnek. A történet lassan indul, az egyperces videókon felnövő tiktok generációnak nem biztos, hogy tetszeni fog.

0
 
2017.02.24 petera050

John Cusack nevét látva izgalmas, akciódús cselekményre számítottam, ehhez képest egy vérszegény, a középszerűság szintjén megrekedt filmet kaptam. Alan White nálam ezek után feketelistás rendező, igazán kár, hogy egy érdekesnek induló sztorit ilyen bugyután dolgozott fel.

0
 
2017.07.22 SuperBoi

Csak én éreztem úgy, hogy Ryan Philippe alulmúlta önmagát? Nagyon nem volt formában, ritka gyenge színészi teljesítményt nyújtott. Szinte szurkoltam, hogy nyírják már ki, mert nem bírom tovább nézni azt az amatőrséget, amit lerendez.

0
 
2023.06.15 Jay

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ha egy krimi tud bosszantó lenni, ez a film az. A történet elfogadható, de a cselekmény fárasztóan gagyi. Cusaknak le kellett volna lőni a főszereplőt, tán akkor valamelyest megbocsátható lenne ez a rossz film.

0

A film összbevétele 129 822 dollár volt (imdb.com).

#1