Az itteni kommentek alapján nem vártam sokat tőle, de pozitívan csalódtam. A legnagyobb erőssége a grafikája. A karakterek is a megfelelő érzéseket váltják ki belőlünk. A történet lehetett volna picit izgalmasabb vagy csavarosabb, de egyszeri megtekintésre tökéletes.
Sokkal jobbra számítottam az előzetes alapján, voltak benne vicces és izgalmas részek is, de nem volt az igazi, a grafikája viszont nagyon szép volt.
Egyszerű film, kicsit unalmas, lassú folyású történettel, még a gyerekeket se igazán kötötte le. Egyszer talán megnézhető, de ha nem nézed meg, akkor se maradsz le sok mindenről szerintem.
Szépen megrajzolt mese film. A története egysíkú és egyszerű, pont kisgyerekeknek való. Egyszer meg lehet nézni, de sokat nem kell tőle várni.
Imádtam. A közepe nagyon szomorú volt. de aztán jó kis film kerekedett belőle. Az animáció és a karakterek is nagyon jók. A gyerekeknek biztos tetszene nézzétek meg. Csak ajánlani tudom.
Mint majdnem mindegyik európai animációs film, ez sem sikeredett a legjobban. Kisgyerekeknek lehet, hogy tetszeni fog, de az egész családnak biztos, hogy nem.
Tetszett, de csak egyszer nézhetős. Aranyosak voltak benne az állatok. Az elég lehangoló volt, amikor a kutya oda veszett a tűzben. Többet vártam volna az előzetese alapján.
Őszintén szólva nem igazán vagyok meggyőződve. Tényleg van abban valami, hogy a hollywoodi stúdiókon kívül kevés olyan 3D animációs film van, ami valóban megéri az árát. Idén eddig a Nyakas kakas volt ilyen, de az mondjuk adta rendesen. :)