Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
 
Evcsi95  2017. 05. 21. 12:58

Nem a legjobb film, de azért egyszer élvezhető. Eléggé klisés, és a története se mond sokat.

 
zirgon  2017. 01. 10. 12:01

Nekem vegyesek az érzéseim. A történet könnyen kikövetkeztethető, ha már láttunk egy börtönös filmet, de sokkoló, hogy ezt egy rajzfilmben látom vissza. A látvány és a hangulat viszont nagyon jó. Ha az volt a cél, hogy visszaadják egy igazi börtön hangulatát, hát az sikerült. Még a lelki terrort, is meglepően pontosan bemutatja. Felnőtteknek ajánlani tudom, és a kemény gyerkőcöknek, vagy azoknak a lurkóknak, akikre a szülők rá akarnak ijeszteni, hogy viselkedjenek.

 
juliS  2017. 01. 09. 17:18

Nekem tetszett, elgondolkoztatóak a párhuzamok, a rajzfilm és egy valód börtönhöz között. Ami a legjobban megfogott a filmben, hogy a főszereplő, mindig optimista maradt, bármennyi szökési terve is kudarcba fulladt. Hangulata jó, bár én néha hiányoltam a látvány kidolgozását. Ajánlani tudom mindenki.

 
Cercei  2017. 01. 08. 18:13

Szerintem nem 6 éven felülieknek való. Elég durván mutassa be a börtönök világát, nagyon realisztikus. A látvány viszont tetszett, és a hangulat is fantasztikus. A történet is jól átgondolt, kreatív. Felnőtteknek nagyon tudom ajánlani, de szerintem a kicsiknek nem való.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.