Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
11
Vélemények
9
Képek
Videók
Ronin
 
indingo   2019. 06. 20.

legújabb vélemény

Ez egy olyan film aminek minden pillanatát figyelni kell, mert ha nem tesszük nem érthetjük mi is történik és ki kivel van és ne feledjük mindez egy táskáért, amiben vajon mi is lehet.

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

Az egyik film ami nekem örök kedvenc, megunhatatlan! Ebben a filmben még volt valami ami sok mai akciófilmből hiányzik! 10/10


 
harnas1207   2019. 03. 04.

Régen nagyon szerettem ezt a filmet. Erős szereplőgárda, izgalmas sztori, igazi akciófilm. Azóta többször megnéztem, és úgy érzem kicsit túlértékeltem. Mindenesetre bőven megüti az egyszer nézhető filmek kategóriáját.

 
sabnock666   2018. 08. 20.

Reno,De Niro....zsenik. Na ők azok, akik egy rosszabb filmet is fel tudnak javítani...de!!! Ez nem rossz film, ez egy szuper akciófilm, ami odabilincseli a fotelhez a nézőt, és persze nem hagyja elaludni....Izgalmas, és pörgős!!!

 
film kedvelő   2016. 12. 17.

Csupa akció, de nem az a értelmetlen lövöldözés, ami unalmassá tesz egy filmet, hanem ami lebilincseli. És a színészi teljesítmény remek. A vége egy kicsit hosszú lett, de azért csatatant. Szóval jó volt.

 
Nem világmegváltó darab, de tökéletes választás, ha egy agyas akciómozit szeretnénk látni, amelyen gondolkodni is lehet, nem csak beájulni az übercool autós üldözéseken. Kár lenne kihagyni az életünkből! 8/10 több»

A film összbevétele 70 697 479 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben három olyan színész szerepel, akik azelőtt James Bond - filmekben játszottak főgonoszt: Michael Londsdale a Holdkeltében, Sean Bean az Aranyszemben, Jonathan Pryce pedig A Holnap markában alakította a 007-es ellenfelét.

(Menyét Ibolya)
 

Katharina Witt olimpiai bajnok műkorcsolyázó alakítja az orosz műkorcsolyázót a filmben.

(Menyét Ibolya)
 

Manapság japánban a "ronin" nevet gúnynévként használják olyan fiatalokra, akik nem jutottak be az egyetemre.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.