Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
83%

Ronin (1998)

Ronin
Filmadatlap
 
26
Szereplők
11
Vélemények
9
Képek
Videók
Ronin
 
indingo   2019. 06. 20.

legújabb vélemény

0

Ez egy olyan film aminek minden pillanatát figyelni kell, mert ha nem tesszük nem érthetjük mi is történik és ki kivel van és ne feledjük mindez egy táskáért, amiben vajon mi is lehet.

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

1

Az egyik film ami nekem örök kedvenc, megunhatatlan! Ebben a filmben még volt valami ami sok mai akciófilmből hiányzik! 10/10


 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 20.

0

Reno,De Niro....zsenik. Na ők azok, akik egy rosszabb filmet is fel tudnak javítani...de!!! Ez nem rossz film, ez egy szuper akciófilm, ami odabilincseli a fotelhez a nézőt, és persze nem hagyja elaludni....Izgalmas, és pörgős!!!

 
harnas1207   2019. 03. 04.

0

Régen nagyon szerettem ezt a filmet. Erős szereplőgárda, izgalmas sztori, igazi akciófilm. Azóta többször megnéztem, és úgy érzem kicsit túlértékeltem. Mindenesetre bőven megüti az egyszer nézhető filmek kategóriáját.

 
film kedvelő   2016. 12. 17.

1

Csupa akció, de nem az a értelmetlen lövöldözés, ami unalmassá tesz egy filmet, hanem ami lebilincseli. És a színészi teljesítmény remek. A vége egy kicsit hosszú lett, de azért csatatant. Szóval jó volt.

 
Adepto   2018. 02. 04.

0

Az olvasott kritikák alapján jobbra számítottam. Nekem párszor vontatott volt. Talán 1 óra után elkezdtem gondolkodni, hogy végignézzem-e. Jól tettem, hogy adtam neki esélyt, mert nem volt rossz és pár jelenet kifejezetten jó, de ettől még nekem abszolút egyszer nézős.

 
zoltyah   2018. 04. 05.

0

A 90-es évek legjobb akció filmje

Galéria (9)

A film összbevétele 70 697 479 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben három olyan színész szerepel, akik azelőtt James Bond - filmekben játszottak főgonoszt: Michael Londsdale a Holdkeltében, Sean Bean az Aranyszemben, Jonathan Pryce pedig A Holnap markában alakította a 007-es ellenfelét.

(Menyét Ibolya)
 

Katharina Witt olimpiai bajnok műkorcsolyázó alakítja az orosz műkorcsolyázót a filmben.

(Menyét Ibolya)
 

Manapság japánban a "ronin" nevet gúnynévként használják olyan fiatalokra, akik nem jutottak be az egyetemre.

(kázsé)
 

Mintegy 300 kaszkadőrt alkalmaztak sofőrként.

(kázsé)
 

80 autót törtek össze filmezés közben.

(kázsé)
 

Skipp Sudduth maga akart vezetni az autósüldözéseknél, John Frankenheimer beleegyezett a dologba.

(kázsé)
 

Az egyik filmben szereplő sofőr Jean-Pierre Jarier Forma 1-es versenyző volt.

(kázsé)
 

A pronósztár, Ron Jeremy direkt azért utazott Párizsba, hogy leforgassanak vele egy jelenetet, amit aztán kivágtak a filmből.

(kázsé)
 
Nem világmegváltó darab, de tökéletes választás, ha egy agyas akciómozit szeretnénk látni, amelyen gondolkodni is lehet, nem csak beájulni az übercool autós üldözéseken. Kár lenne kihagyni az életünkből! 8/10 több»