Ronin

Ronin

2025.04.06 SaSa

Hosszabbra sikerült a kelleténél...

Egy egészen jó akciófilmet láthat, aki megnézi. Óriási színészgárda van összeszedve, és minden színész hozza is a tőle elvártat. Fordulatos, mozgalmas film. De Niro karaktere még humorizál is a filmben, ami szintén feldobja az egészet. Az autós üldözések igazán látványosan meg vannak csinálva... És szerencsére akkoriban még nem számítógép generálta hulladék-képsorokkal oldották meg... Hátrányként annyit tudnék említeni, hogy a film a felétől kicsit elnyúlik feleslegesen hosszúra. Legalábbis én így éreztem. Voltak részek, amelyek kihagyásával élvezetesebb lett volna az összhatás. De egyszer mindenképp érdemes megnézni.

2015.05.05 ZeroHero

Az egyik film ami nekem örök kedvenc, megunhatatlan! Ebben a filmben még volt valami ami sok mai akciófilmből hiányzik! 10/10

2018.08.20 Prince of Darkness

Reno,De Niro....zsenik. Na ők azok, akik egy rosszabb filmet is fel tudnak javítani...de!!! Ez nem rossz film, ez egy szuper akciófilm, ami odabilincseli a fotelhez a nézőt, és persze nem hagyja elaludni....Izgalmas, és pörgős!!!

2019.06.20 indingo

Ez egy olyan film aminek minden pillanatát figyelni kell, mert ha nem tesszük nem érthetjük mi is történik és ki kivel van és ne feledjük mindez egy táskáért, amiben vajon mi is lehet.

2021.06.01 drg0602

Jó film, nagyon jó film. Robert De Niro színészi teljesítményét nem kell bemutatnom szerintem, tökéletes. A film rendezése tökéletes, köszönhető John Frankheimer rendezőnek. Az autós üldözési jelenetek nagyok jók, talán még azt is mondhatom, kategór... Több

2019.03.04 harnas1207

Régen nagyon szerettem ezt a filmet. Erős szereplőgárda, izgalmas sztori, igazi akciófilm. Azóta többször megnéztem, és úgy érzem kicsit túlértékeltem. Mindenesetre bőven megüti az egyszer nézhető filmek kategóriáját.

2024.11.06 Lóri Ádámcsik

3.5*

Jó sztárok, jó sztori, jó akciójelenetek. Izgalmas és szórakoztató volt a film. Egy esti mozinak ajánlom, ha még nem láttad.

2024.02.24 Schumy1

Telitalálat a javából. Olyan akciófilm olyan szereplőkkel, ami igen kevés, vagy egyáltalán nincs.

2018.04.05 zoltyah

A 90-es évek legjobb akció filmje

2021.08.30 Gauss

Egy tökéletes akciófilm, kérem szépen

Egy gyöngyszem a 90-es évekből. Ebben a filmben minden benne van, aminek lennie kell egy jó akciófilmben: nagyszerű sztori, izgalom, fordulatok, kiváló színészek és parádés jelenetek; minden idők egyik legjobb autós üldözése is itt van. Annyira jól megrendezett a film, hogy a végére nem is érdekes, hogy mi van a táskában. :) 10/10

2018.02.04 Adepto

Az olvasott kritikák alapján jobbra számítottam. Nekem párszor vontatott volt. Talán 1 óra után elkezdtem gondolkodni, hogy végignézzem-e. Jól tettem, hogy adtam neki esélyt, mert nem volt rossz és pár jelenet kifejezetten jó, de ettől még nekem abszolút egyszer nézős.

2016.12.17 film kedvelő

Csupa akció, de nem az a értelmetlen lövöldözés, ami unalmassá tesz egy filmet, hanem ami lebilincseli. És a színészi teljesítmény remek. A vége egy kicsit hosszú lett, de azért csatatant. Szóval jó volt.

2024.12.27 Attilius

Izgalmas akciófilm. Jók a színészek benne, jó a sztori. Na és vajon akkor mi is volt a táskában?

2017.08.08 penzesisti

Egyszeri kikapcsolódásnak teljesen jó, mert a különösebben nagy meglepetések hiánya ellenére azért nem unalmas. Kissé összecsapott a befejezése, hiányzik a csattanó.