Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
8
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 31.

Egy nézhető, s Robin Williamstől vállalható vígjáték. A karakterek szinte kivétel nélkül egy-egy sztereotípiának a legnagyobb fokú megtestesítői. A történet egyszerű, pár értékelhető poénnal (azért amikor Robin Williams neki vág a hegynek azzal a lakókocsival, az kivételesen szórakoztató volt). Egy kis könnyed kikapcsolódásra ajánlott film, se több, se kevesebb.

 
HETEDIK   2018. 08. 20.

Szegény Williams karrierje itt már kezdett erősen lejteni, de egyszer meg lehet nézni. Ha a témában jó mozit akarunk látni, a Családi vakáció még mindig az etalon.


 
Ms. Akárki   2019. 07. 28.

Robin Williams-el ismét kiderült, hogy bármi eladható. Én is megnéztem, de sajnos nem sok értelme volt. Sokszor erőltetett és nem értem a hisztis családját, hogy miért nem tudnak neki segíteni, ha már ő a kereső a családban.

 
SzFa   2017. 10. 27.

Nagyon humoros, vicces vígjáték. A történet nem túl eredeti, és a színészi játék is elég átlagos, de még a vígjátékok közt így is jónak számít. Habár Robin Williams talán nem a legjobb választás volt, nekem nem szimpatikus.

 
NFG   2018. 03. 24.

Robin Williams nagyon tehetséges színész! Így a filmjeit is imádom! Ez egy kicsit bugyuta és esetlen történet, de azért van benne munka és egy aranyos sztorit dolgoz fel!

Robin Williams

A film összbevétele 87 528 173 dollár volt (imdb.com).

 

A férfi, akinek a képe a lakókocsi oldalán található, nem más, mint a rendező, Barry Sonnenfeld.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.