Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
77%

Bestiáda (2019)

Seules les bêtes
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
Zsolt   2020. 05. 22.

legújabb vélemény

0

A Bestiáda nem az a thriller, amire számítanál, csak nehezen tudom eldönteni, hogy ez most jó, vagy rossz dolog. Vannak benne izgalmas és eredeti húzások, de nekem valahogy mégsem akart igazán összeállni a dolog. Valeria Bruni Tedeschi viszont tényleg zseniális volt, ami nálam feltolta az értékelést.

 
tamas84   2020. 02. 04.

1

Na valami ilyesmire számítottam: jóféle, erős krimi, ügyes és átgondolt csavarokkal, remek atmoszférával. A műfaj kedvelőinek igazi ínyencség lesz, és azt hiszem, ezzel mindent el is mondtam.


 
Zsebok   2020. 04. 21.

0

A hangulatért és a jól megírt történetért jár a pont, a lendületlenségért és a kiegyensúlyozatlan tempóért viszont a levonás, így végül kijön a 3 csillag. A Bestiáda alapvetően nem rossz film, de ha nem látod, akkor sem veszítesz semmit.

 
Kovacs   2020. 04. 08.

0

Őszintén szólva szerintem ez egy kissé kaotikus katyvasz volt, ami folyamatosan többnek próbál látszani a 'fancy' beállításaival, mint ami valójában. Gyengébb közepes, nem több.

Galéria (15)

Videók (2)

 
A Bestiáda egy jól átgondolt és kidolgozott, míves, epizodikusan elmesélt krimi, amit jó nézni. több»
 
Dominik Moll a Mondd ki, hogy uborka! után ismét a fekete humor felé fordult. A szatirikus hangvételű Bestiáda az emberi ösztönök legmélyére ás, a konklúzió pedig húsba vágó: a szeretet iránti felfokozott vágy a véletlenek összjátékának köszönhetően akár kontinenseken átívelve is jóvátehetetlen károkat okozhat. több»