Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Bestiáda (2019)

Seules les bêtes
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Galéria (15)

Videók (2)

 
József-Lendvai   2022. 08. 09.

legújabb vélemény

0

A rendező valami nagyot akart alkotni, de ez egy nevetséges katyvasz lett, néhol borzalmas színészi játékkal. Inkább nézzétek meg a Wind Rivert vagy a Twin Peaks mind a három évadát.

 
Eastern79   2021. 04. 06.

3
Bestiálisan jó

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

"A szerelem azt jelenti, hogy azt adod, amid nincs" – hangzik el a filmben, és ez a mondat akár a mottója is lehetne Dominik Moll elképesztően jó alkotásának. Ha akarom, nézhetem úgy, mint egy krimit, ha akarom, nézhetem úgy, mint egy bizarr tanulmán... teljes kritika»

 
stevepisti   2021. 03. 22.

1

A trailer alapján egy sokkal rejtélyesebb thrillerre számítottam, nem lett az, de nem baj, én legalábbis nem bánom. Ilyen komplex történetet rég nem láttam. Több ember sorsa találkozik, több véletlennel kapcsolódnak össze, ezt így egy teljes egészébe... több»

 
tamas84   2020. 02. 04.

1

Na valami ilyesmire számítottam: jóféle, erős krimi, ügyes és átgondolt csavarokkal, remek atmoszférával. A műfaj kedvelőinek igazi ínyencség lesz, és azt hiszem, ezzel mindent el is mondtam.

 
elekm90   2021. 05. 17.

0

Annak ellenére, hogy csak 3 csillagot adok a filmre, ajánlom a megtekintését, mert fordulatos a története, és egy alapvetően izgalmas krimi. Sajnos a legnagyobb gondom is a sztorival volt, ugyanis annyi hihetetlen véletlen van benne, aminek köszönhet... több»

 
Fikatours_blogger   2022. 01. 21.

0
Egyszer csak összefutnak a szálak

Jól átgondolt történet, megfelelő információadagolás. Egyetlen gondom csupán, hogy nem volt benne szerethető karakter, akivel azonosulni tudnék.

 
Zsebok   2020. 04. 21.

0

A hangulatért és a jól megírt történetért jár a pont, a lendületlenségért és a kiegyensúlyozatlan tempóért viszont a levonás, így végül kijön a 3 csillag. A Bestiáda alapvetően nem rossz film, de ha nem látod, akkor sem veszítesz semmit.

 
A Bestiáda egy jól átgondolt és kidolgozott, míves, epizodikusan elmesélt krimi, amit jó nézni. több»
 
Dominik Moll a Mondd ki, hogy uborka! után ismét a fekete humor felé fordult. A szatirikus hangvételű Bestiáda az emberi ösztönök legmélyére ás, a konklúzió pedig húsba vágó: a szeretet iránti felfokozott vágy a véletlenek összjátékának köszönhetően akár kontinenseken átívelve is jóvátehetetlen károkat okozhat. több»