Története nem annyira jó, de valószínűleg azért mert nekem a vége nem tetszett. A film az előző rész hangulatát hozza és remek karaktereket! Remélem elkészül a folytatás vagy hogy tervezik befejezni!
Szerintem ez is jol sikerült.Humorban és izgalomban ebben sincs hiány.Nagyon jol áll Robert Downey Jr.-nak Sherlock szerepe.Nem nagyon rajongok a Sherlock filmekért de ez kivétel.
Vasember... Sharlock Holmes... Nincs is nagy különbség Robert Downey játékában, de mintha mind a kettőt rá öntötték volna. Piszkosul egocentrikus mind a kettő, de egyben jó emberek is, eszesek, segítőkészek, az okosságokon és öntömjénezésen kívül el... Több
Gyors tempójú, látványos és szórakoztató mozi ez, viszont hiányzik belőle az a plusz, ami megvolt az elsőben. Így év eleji agykikapcsolásnak jó, de aki többet vár, csalódhat.
Csodálatos alkotás persze ez csak az én véleményem azonban én azt kaptam, amit elvártam tőle. Egy igazán összetett és rendben lévő történetet kellően kiváló színészekkel. Egy szóval: szerettem.
Egyszer bőven nézhető film volt, színészek a helyükön voltak. Azonban nem lett nagy eresztés. Amolyan egyszer megnézed, de többször nem nagyon vágysz rá fajta. A látványvilágra sincs panasz csak maga a film összességében nem fogott úgy meg. Pedig Robert Downey Jr. nagy kedvenc színészem valami oknál fogva.
Mindenki kedvenc Vasembere visszatér mint Sherlock.A történetet sokkal jobban megcsavarták és több fordulatot tettek bele.A szinészek ismét hozták amit kell.A karakterek szépen fejlődnek házasság stb... A kapocs erősebb a két páros között.A humor az ... Több
Kedvenc Sherlock Holmesom Robert Downey Jr. alakításában visszatért hálistennek és elvileg már készül is a következő rész. Soha más nem játszotta szerintem még ilyen jól a Sherlock Watson párost, a lovaglós rész pedig hatalmas!
Jobb lett, mint az egy is itt az eredeti Sherlockhoz jobban alkalmazkodtak a film készítői. Ezért akik csak a régi Holmest szeretik azok megtudják nézni. Ebben is az elgjobb, hogy tele van váratlan fordulatokkal.
Folytatás of the YEAR. a vége nem a legjobb ellenben a LEGVÉGE isteni :D :D :D Ismét megkaptuk amit akartunk meg egy kis pluszt amitől szeretjük őt/őket. Megvan az új helyzet a két főszereplő kapcsolatában[Watson nős lesz] és ehhez alkalmazkodik Holmes. :D
Ez is nagyon jól sikerült. Nem tudom melyik rész lett a jobb. Az első vagy a második. A vége hagy kérdéseket, nemtudom azokra akarnak-e válaszolni vagy csak az emberekre bízzák.
Viszonylag nézhető és néhol még élvezhető is. Egész tűrhető kis film lett. Látványra mindenképpen maxos lett de a sztorija itt ott gyenge lábakon állt Legalábbis lenne miben kötekedni ha arról lenne szó. Viszont eme hiányosságokat elnézve egész viselhető.