65% 150 szavazat
Grave Encounters

Grave Encounters

Grave Encounters
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
21
Szereplők (21)
16
Képek (16)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A történet egy reality tv show-t készítő forgatócsoport körül zajlik, akik egy új epizód kedvéért beköltöznek az elhagyatott collingwoodi Pszichiátriai Kórházba, ahol évekig megmagyarázhatatlan jelenségek történtek. A csapat megpróbálja kideríteni, hogy mi állhat ezen paranormális dolgok hátterében, nem számítanak semmi rosszra és a "Jó és hihető tévé műsor" jelige mögött felsorakozva úgy döntenek, hogy nyugodtan zárják rájuk az ajtót. Hamarosan reszketve konstatálják, hogy talán életük utolsó epizódját fogják rögzíteni.

Forgatókönyvíró: Stuart Ortiz, Colin Minihan
Ország: Kanada
Premier: 2011.04.22.
 
2023.08.03 Jocpappa

legújabb vélemény

10/7

~10 éve szétparáztam magam rajta. Ma újranézve szintén szétparáztam magam rajta. Ezt nagyon nagyon kevés filmről tudom elmondani. Szerintem rohadt félelmetes és nyomasztó film a hibái ellenére. Ajánlom mindenkinek, különösen kezdő horrorosoknak, félősöknek, kisgyerekeknek, nyugdíjasoknak, szoptató anyáknak, első randizóknak, éjszakai műszakban dolgozóknak, elhagyatott házban élőknek, temetőőröknek, klausztrofóbiásoknak – ők értékelni fogják!

0
 
2018.11.29 harnas1207

Igen a téma már lerágott csont, de tetszetős a körítés. Főleg, hogy utalgatnak az ilyen filmek béna megoldásaira. Nem vállnak szét direkt. Vagy az, hogy kamu realityt forgatnak. Kevés benne az igazán ijesztő jelenet, de hozza a kötelezőt.

0
 
2016.04.15 D. Shaday

Egészen jól indul, az első fele hatásos horror, utána azonban értelmetlen vérengzésbe fordul és tele van logikai buktatókkal, valamint gyenge jelenetekkel. A befejezésben ugyan voltak erős pillanatok, de ezzel együtt is nagy csalódás.

0
 
2018.01.09 Gyalog őrmester

Nem láttunk már ezer ilyen filmet? Bemennek kamerával, aztán ott vannak a démonok meg miegyéb... számomra ez egy teljesen átlagos film. Igazábol nekem csak a helyszín miatt tetszett, de semmi több...

0
 
2015.03.11 zsanett1231

Az utóbbi időben az egyik legjobb horror film, amit láttam. Nem nagyon nézek már horrort, mert mindegyik olyan gagyi, de valahogy ez most annyira el tudta hitetni velem amit látok, ezért nagyon beleéltem magam. Nagy sztori nem volt mögötte, de nem számított.

0