Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2018. 11. 01.

legújabb vélemény

Jó volt meg nem is . Nem lett kiemelkedő a film viszont ha kíváncsi vagy mennyire is volt értelmetlen a kuvaiti háború akkor ez nagyon jól szemlélteti mi volt a valos ok amiért beavatkoztak az amerikaiak. A történet ezért jó és a szereplők is kitettek magukért főleg Mark Wahlberg viszont a kameraeffektusok megerőszakolják a szemed. agyon van torzítva. indokolatlanul mozgatják a kamerát és vannak benne efektek is amik indokolatlanul csak úgy előkecmeregnek. Egyszer meg lehet nézni mindenképpen.

 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

Csodálatos alkotás persze ez csak az én véleményem azonban én azt kaptam, amit elvártam tőle. Egy igazán összetett és rendben lévő történetet kellően kiváló színészekkel. Egy szóval: szerettem.


 
Dracule   2015. 08. 21.

Ennél rosszabbat már el se tudnék képzelni. Ezt senki se gondolhatja komolyan. Lehet velem van a baj de nekem ez sajnos nagyon nem tetszett. Időpazarlás volt ezt bátran mondhatom.

 
tilino   2017. 02. 19.

George Clooney, Mark Wahlberg, Ice Cube...csupa olyan név, amelyek hallattán jó filmre számítunk. Nagyon tetszett a film, minden szempontból tökéletes, megható, humoros, érzelmeinkre mélyen ható, izgalmas film.

 
Bekmeli   2015. 03. 28.

Jó színészek, jól összerakott film. Érdekfeszítő történet, izgalmas cselekmény. Nekem tetszett, valóban lekötött.

 
piZZola   2015. 07. 14.

Végre egy intelligens akciófilm, aminek azért akad üzenete is, de emellett záporoznak benne a töltények. Ez így nagyon rendben van, csak azt sajnálom, hogy egyre ritkább az ilyen film. Kimondottan tetszett a Sivatagi cápák tudatossága, ilyesmit nem sokszor látni, szóval a legnagyobb jóindulattal csak ajánlani tudom mindazoknak, akik lemaradtak volna róla.

 
sonolokojjo   2015. 05. 13.

Nem túl könnyű a film témája, Russel mégis képes volt igazán ütős humort csempészni a mozijába, amitől nem is azt mondanám, hogy fellazult volna, hanem azt, hogy ezáltal valahogy sokkal jobban befogadható lett. Persze korhatáros filmről van szó, és ez explicite megjelenik a Sivatagi cápákban, szóval azért mégsem olyan vicces ez az egész, de nagyon precíz, nagyon kiszámolt és legalább ennyire meglepően jó.

A film összbevétele 107 752 036 dollár volt (imdb.com).

 

A film 78 nap alatt készült el, a stáb arizonai, mexikói és kaliforniai helyszíneken forgatott.

(LionelMessi10)
 

A filmben számos statiszta valóban iraki menekült volt.

(LionelMessi10)
 

107,7 millió dolláros bevételt produkált a film.

(LionelMessi10)
 

A filmet 75 millió dollárból forgatták.

(LionelMessi10)
 

Az arizónai sivatagban forgatták, szerencsétlenségükre belefutottak esőbe, ami 30 év óta az első eső volt.

(magyaristvan)
 

A bunkerben felcsendül Eddie Murphy nótája, a "Party all the time".

(magyaristvan)
 

A film eredeti címe "Hadizsákmány" volt.

(magyaristvan)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 94%-os értékelést kapott 129 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 War Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Háborús film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben. (2009)

(dulkap)
 

George Clooney csak az után kapta meg Archie Gates szerepét, hogy Clint Eastwood, Mel Gibson, Nicolas Cage és Dustin Hoffman is visszautasította a felkérést.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.