Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
dailyfilmsan   2018. 11. 01.

legújabb vélemény

Jó volt meg nem is . Nem lett kiemelkedő a film viszont ha kíváncsi vagy mennyire is volt értelmetlen a kuvaiti háború akkor ez nagyon jól szemlélteti mi volt a valos ok amiért beavatkoztak az amerikaiak. A történet ezért jó és a szereplők is kitettek magukért főleg Mark Wahlberg viszont a kameraeffektusok megerőszakolják a szemed. agyon van torzítva. indokolatlanul mozgatják a kamerát és vannak benne efektek is amik indokolatlanul csak úgy előkecmeregnek. Egyszer meg lehet nézni mindenképpen.

 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

Csodálatos alkotás persze ez csak az én véleményem azonban én azt kaptam, amit elvártam tőle. Egy igazán összetett és rendben lévő történetet kellően kiváló színészekkel. Egy szóval: szerettem.


 
Dracule   2015. 08. 21.

Ennél rosszabbat már el se tudnék képzelni. Ezt senki se gondolhatja komolyan. Lehet velem van a baj de nekem ez sajnos nagyon nem tetszett. Időpazarlás volt ezt bátran mondhatom.

 
tilino   2017. 02. 19.

George Clooney, Mark Wahlberg, Ice Cube...csupa olyan név, amelyek hallattán jó filmre számítunk. Nagyon tetszett a film, minden szempontból tökéletes, megható, humoros, érzelmeinkre mélyen ható, izgalmas film.

 
Bekmeli   2015. 03. 28.

Jó színészek, jól összerakott film. Érdekfeszítő történet, izgalmas cselekmény. Nekem tetszett, valóban lekötött.

A film összbevétele 107 752 036 dollár volt (imdb.com).

 

A film 78 nap alatt készült el, a stáb arizonai, mexikói és kaliforniai helyszíneken forgatott.

(LionelMessi10)
 

A filmben számos statiszta valóban iraki menekült volt.

(LionelMessi10)
 

107,7 millió dolláros bevételt produkált a film.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.