Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Sputnik (2020)

Sputnik
Filmadatlap
 
17
Szereplők
6
Vélemények
35
Képek
4
Videók

Galéria (35)

Videók (4)

 
kabel   2022. 09. 20.

legújabb vélemény

0
Se nem eredeti, se nem izgalmas

Ezt a filmet már láttad ezerszer.

 
Sabnock Sanatory   2022. 08. 21.

4
Egy orosz UFO sem mindennapi látvány.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Valahogy ráéreztem, ezt a mozit nekem meg kell néznem! Szerencsére nem is tévedtem, mert nekem nagyon tetszett, és élveztem minden pillanatát! De nézzük, miről is beszélek nektek! Van abban valami, amikor az orosz filmipar nagy ritkán egy olyan érdek... teljes kritika»

9
 
BoBamburg   2021. 02. 07.

1

Nem állítom, hogy egy teljesen új és eredeti ötleten alapszik, de mégis egy egész korrekt sci-fi horror. Főként azoknak ajánlott, akik szeretik a műfajt, és nem vetik meg a lassabb folyású filmeket sem.

 
Caravaggio1978   2020. 05. 30.

0
Hát nem olyan, mint a trailer... Sajnos

Horrornak nem horror, az biztos, maximum az a horror, hogy nagyon vontatott és cselekménymentes a film. Biztató kezdés után ellaposodik az egész történet. Sajnos nem tudom azt mondani, hogy túl szórakoztató mozi lett.

 
jfruzsi97   2020. 09. 22.

0

Egyszer megnézhető. Tényleg nem mondanám horrornak sajnos. Nem sok minden történik benne, néhol már elég unalmas. Az alient is nagyon keveset látjuk benne, illetve arról több infót, amit én nagyon hiányoltam. Arról kellett volna szólnia. Valamint a lezárás sem tetszett, máshogy kellett volna megoldani.

 
Gauss   2021. 08. 28.

0

Jó film. Nem olyan horroros, aminek indul, illetve elvárja az ember az előzetes alapján. Egy nagyon jó kis orosz sci-fi thriller, dráma. A színészek jó alakítanak. Nagyon tetszett, hogy nem a jövőben játszódik, hanem a Szovjetunióban.

 
A Szputnyik ha nem is kifejezetten emlékezetes, de kellően érdekes Alien-továbbgondolás.
több»