Kémek hídja

Bridge of Spies

2016.08.21 Timike

Eléggé untam a filmet, pedig a környezetemben sokan dícsérték, de nekem nem jött be.

2016.02.09 Ragemarci

A Coen tesók nem ittak vért az írás közben az fix. Az egész annyira amerikai pátosz és egyoldalú ítélet, hogy ide tényleg a Spielberg-Hanks páros illett. Túlrendezett(hol van már a Schiendler mocska) és a gonosz oroszok kínoznak meg nem ölelkeznek, d... Több

2017.01.23 Olivér Rózsa

Sokan dicsérik meg aszt hiszem kapott is oscart de ennek ellenére szerintem unalmas sok helyen és hosszú is volt. Nálam nem jött be pedig nagyon vártam már! 5/3

2017.01.22 Gábor Rózsa

Semmi baj nem volt ezzel a filmmel csak valahogy úgy el volt magának. Minden szép benne, minden jó. Mégis kicsit lehet rajta unatkozni... és nem fog óriási nyomot hagyni bennünk. Ilyen "jó-jó de minek film", persze érződik rajta, hogy szuper produkció kategória csak ahhoz mérten nem elég érzelmes, nem elég elragadó.

2018.06.20 Deniel

Sem Tom Hanks, sem Steven Spielberg nem okozott még csalódást soha, amit ez a film most alaposan megerősített! Elképesztően jó film, végig leköti az ember figyelmét, semmi, de semmi unalmas rész nincs benne! Nagyon ajánlom mindenkinek!

2016.07.11 hejnekem

Nagyon jó film, amit Spielberg és Tom Hanks közreműködése már eleve megelőlegezett. Mégis a legjobb teljesítményt az oscar díjas mellékszereplő nyújtotta. Izgalmas, a kor hangulatát remekül átadó film lett, amit csak ajánlani tudok.

2019.06.30 Hondati

unalom a köbön

A lényeg benne van a címben. Jellegtelen dialógok és unalmas a sztori. Sokkal többet ki lehetett volna ebből hozni.Igazából nem is értem Spielberget....

2016.05.05 raczdavidzsolt

Izgalmas, élvezetteli teli! Ajánlani tudom mindenkinek aki szeret borzongani!

2015.12.21 batukán

Szerintem jó film. Nem feltétlenül akciódús, mégis végig lekötötte a figyelmemet. Vannak benne tipikus Spielbergi hatásvadász motívumok, de ezzel együtt tetszett.

2015.11.05 [email protected]

Összeállítottak idén egy két jó filmet de nálam ez veri a mezőnyt. Szuper rendezés profi színészi alakítás. Igényes és végig hozza a színvonalat. Top film.

2016.02.09 norbi0102

Elsőre egy unalmas hidegháborús drámának tűnik elvetemült történelemkedvelőknek (én az vagyok, szóval nálam kötelező volt). Ám a film nemcsak a minőségével, hanem a feszült hangulatával is meglepett, így az egyetlen kételyem, hogy vontatott lesz, az ... Több

2016.11.25 Ercsi

Matt Charman és a Coen-fivérek együttes, közös munkája a legjobb dolog, ami történhet egy filmmel kacsolatban. Lenyűgözően jó film, elgondolkodtató, egyszere járja át a drámai hangulat és a szellemesség. Tom Hanks kiváló alakítást nyújtott.

2017.02.17 Acropolis

Tom Hanks nagyon jól alakítja a karaktert, igazán fekszik neki a szerep.Profin és meggyőzően alakít. Izgalmas, megfogó háborús dráma, napokig a hatása alatt voltam.

2015.12.11 FarZoo

Reális és életszerű valós eseményeken alapuló film Profi színészi alakítással. Moziban egy élmény volt akár többször is érdemes megnézni. Összetett profi film Kiváló rendezés.