Véleményem szerint az Érkezés kiérdemelte 2016-ban az Év Sci-fi-je címet. Tipikusan olyan film, amely megfogja az embert és nem engedi el. Mélyen elgondolkodtató alkotás, bőséges mondanivalóval.
Sci-fit vártam, de nem az lett. Kövezzetek meg, de én semmi nagy dolgot nem láttam benne, amitől Oscar vagy bármilyen más díjat kaphatna. Jó volt, egyszer megnéztem kész.
Nagyon érdekes és megdöbbentő filmélményt nyújtott számomra az Érkezés, a történet alapján egészen másra számítottam. Amit kaptam az szuper volt, örülök, hogy megnéztem ezt a filmet.
A kategória kedvelőinek biztosan tetszeni fog a film, mert nagyon látványos és érdekes, egyedülálló a sztorija, magával ragadó történet. Jól összerakott, profi film.
Fantasztikus film, remek történet, a befejezés egészen elképesztően jól lett megírva. Abbott und Costello utalás is nagyon tetszett a filmben, megmosolyogtatott.
Műfajában nem rossz film. Érdekes a története és izgalmas a sztori , bár kissé elcsépeltnek mondható a téma. Mégis kihozták a filmből amit lehetett. Jók a színészek.
Rendkívül izgalmas thriller, földönkívüliekkel a középpontban. Engem meglepett, sokkal jobb volt, mint ahogy vártam. Nagyon jól szórakoztam rajta. Izgalmas volt, váratlan és meglepő fordulatokkal.
Érdekes témát feldolgozó film. Van mondanivalója. Elgondolkoztatott a történet , még napokig a hatása alatt voltam. Látványos, izgalmas történet, ajánlom!
Egészen más jellegű filmre számítottam a cím alapján (nem néztem meg az előzetest és nem olvastam el, miről fog szólni a film), de sokkal jobbat kaptam, mint amit vártam. Igen csavaros, agyafúrt történet.
Picit szerintem túlértékelt a film. Sok megválaszolatlan kérdés is maradt bennem. Egyszer nézhető, de nem lett a kedvencem.
Nekem kicsit elvont ez a film, de összességében egy jól összerakott, érdekes témájú izgalmas sci-fi. A színészek karakteresek, jól alakítanak. Látványos film.
Nagyon izgalmas thriller, tehetséges színészekkel. Különösen tetszett az idegen lények megformálása, a történetvezetés. Az alaptörténet is igen ötletes, a film vége csavar is szuper.