Szemtől szemben

Heat

2016.04.19 Macko

Al Pacino-Robert De Niro színészpárostól a létező legjobb és legizgalmasabb film. Mindketten rendkívül profin alakítanak és a filmnek minden perce izgalom és fordulat.

2015.09.28 marcibodri

Ez nekem nagyon lassú folyású volt, és hideg. (de lehet azért mert a vágatlant néztem). Mindegy, nekme nem jött be, és nagyon nem is tudom érteni, hogy miért trónól annyi toplistán ez a film.

2015.02.10 James Pond

A szemtől szemben egy igazi klasszikus krimi. A két főszereplő jutalomjátékával. Al Pacino és De Niro a rendőr és a rabló, mindkettő mestere a szakmájának. A bűnügyi filmek között ott a helye az első 10-ben. Nekem minden esetre megvan DVD-n, hogy bármikor elővehessem. Kötelező darab.

2018.08.31 Barnabii44

Az akciófilmek királya.

2015.01.28 Timcsa

Gyerekkorom kedvenc filmje,nagyszerű színészekkel!Izgalmas!

2015.03.11 tothistvan2

Al Pacino és Robert de Niro hozza a kötelezőt , remekül játszanak a vásznon. Külön külön is jók, de együtt a legjobbak! A filmnek izgalmas története van és tele van fordulatokkal! 9/10

2015.05.20 ZiggityZag

A Szemtől szemben egy nagyon jól sikerült hajszafilm. Két nagyformátumú színész, Al Pacino és Robert de Niro, külön külön is jók, de együtt meg fantasztikusak, és a jó színészek mellé társul még egy izgalmas történet, jó zsaru a ravasz rablóval szemb... Több

2015.01.24 forradalom

Hatalamas férfi páros a főszerepben! Bármilyen lehet a story, mar a kettőjük alakítása visz mindent! :)

2015.06.05 jazzy

Ez az a film, amiben még az is megszereti a ’két középkorú fickó nekiáll nagyon keményen bebizonyítani, hogy melyikül a frankóbb csávó’ fajta filmeket, aki nem nagyon rajong a tesztoszterondús krimikért. A Szemtől szembe nagyon jó példa arra, hogy a ... Több

2017.02.19 Tysoon87

Nekem nagyon tetszett a film Fordulatos az egész Remek alakítást nyújt benne Robert De Niro és Al Pachino

2015.01.31 fehérné andrea

A két kedvenc színészem,nagyon vártam anno,hogy legyen egy olyan film amiben mindkettő játszik főleg egymás ellen. Ezt a filmet ezzel a két kiváló színésszel nem lehetett volna elrontani. Egyszerűen muszáj látni.

2024.05.23 Korben Dallas Nézhetetlen

Túlértékelt

Túlértékelt, ez egy sima akciófilm, jó hosszúra elnyújtva a semmit.

2018.10.20 rocky11

Minden idők legjobb akciófilmje 10/10