Kultikussá vált film, két olyan főszereplővel akik ikonná váltak mára a mozi világában. Sokat idézett filmről van szó, ami kihagyhatatlan az akció filmek szerelmeseinek. Többet nem is írnék róla most, tessék megnézni!
Az egyik igazi klasszikus a színész párostól. Nagyon jó film, amiben mind a két főszereplő bizonyítja színészi tudását és profizmusát. Végig izgalmas, fordulatos film!
Félelmetesen jó ez a két karakter. Két ember drámájáról szól, a történet kissé túlbonyolított, ezért odafigyelést igényel. Akcióval teli.
Klasszikus rendőr vs. bankrabló párharc a filmkorszak két nagy egyéniségével. Jó történet és kivételezés, bár én Robert De Nirónak drukkoltam. :)
Fantasztikus. Ez az első szó ami erről a filmről az eszembe jut. De nem is csoda hisz minden nagyon klappol benne. Zene és karakterek és teszem hozzá a történet sem utolsó. Nagyon eltalált kis darab amit szinte kötelező megnézni.
Nagyszerű bankrablós film, igényesen megkomponált jelenetekkel, mind az üldözések, mind a tűzharcok tekintetében. És benne a legendás párbeszéd, amellyel Al Pacino és Robert de Niro másodszor szerepel együtt, de nem egyszerre egy filmben! A két legenda amúgy is magasra vinné a történetet, de jól is van megírva - előadva.
Nagyon nagy alakítás, amelyben a két főszereplő a kedvenceim közé tartozik. Nem csalódtam bennük, profin alakítanak. Nem is tudom inkább melyiknek drukkoltam. Izgalmas, profi film!
Ez a film szerintem időtállóan jó, azóta is többször láttam, pedig azért nem egy mai darab. A két főszereplő nagyon jól megformálja egymással való szembenállását, ugyanakkor kölcsönös tiszteletét is. MIndketten zsenik a maguk módján, méltóak egymáshoz.
Ezt a 20 éves filmet ma is szívesen megnézem többedszerre is. Egy igazi egyedülálló klasszikus, ami végig leköti az embert, akár többször is nézhető profi film.
Nagyszerű film. Igaz a két kedvenc színészemmel nem is lehet más. De mégis hiányzik belőle valami, talán egy nagy csattanó a végére. Ezért csak 4 csillag. Amúgy mindenkinek ajánlom. A két színészistenben szerintem nem fog senki csalódni. Igaz mindkettőjüknek van sokkal jobb filmje, de azért hozták a tőlük elvárt szintet.
Jó film, tetszett a színészek alakítása, ha másért nem, akkor már ezért megnézem. A gengszteres filmek közül nem ez a legjobb, de egy párszor meg lehet nézni. Emlékeim szerint kicsit hosszú.